Hej dziewuszki.
Któraś pytała jakiej maści na rękę używam - go jest Traumon ale na receptę.
Ja karuzelę mam Tomy, taką z Kubusiem Puchatkiem trzymającym czerwony balonik. Długo szukałam karuzeli w rozsądnej cenie, żeby się sama kręciła i była w miarę ładna. Bo większość tych tańszych co się kręciły same to miały plastikowe zabawki które mi się nie podobały, a ta ma pluszowe nie ma projektorka ale ja nie chciałam bo projektorek dostałam osobno (Chicco). Ale mała się nie interesuje tymi gwiazdkami, więc przydaje się jako odtwarzacz melodyjek i jako lampka bo na światełko z lampki patrzy. A na gwiazdki z projektora wcale.
Tylko? moja w ciągu dnia ma najczesciej jedną lub dwie drzemki po 30 max 45 min ale w nocy śpi
Ja nie mam plam. A czasem wypluwa stosujemy D-vitum 400 jednostek.
Któraś pytała jakiej maści na rękę używam - go jest Traumon ale na receptę.
Ja karuzelę mam Tomy, taką z Kubusiem Puchatkiem trzymającym czerwony balonik. Długo szukałam karuzeli w rozsądnej cenie, żeby się sama kręciła i była w miarę ładna. Bo większość tych tańszych co się kręciły same to miały plastikowe zabawki które mi się nie podobały, a ta ma pluszowe nie ma projektorka ale ja nie chciałam bo projektorek dostałam osobno (Chicco). Ale mała się nie interesuje tymi gwiazdkami, więc przydaje się jako odtwarzacz melodyjek i jako lampka bo na światełko z lampki patrzy. A na gwiazdki z projektora wcale.
W ciągu dnia śpi Ci tylko 3 godziny od 12.00 do 15.00? Też tak się kładę spać i o podobnej porze wstaje i pobudki mam co 3 godziny.
Tylko? moja w ciągu dnia ma najczesciej jedną lub dwie drzemki po 30 max 45 min ale w nocy śpi
A ja trochę w innym temacie. Czy też macie poniszczone ubranka z vit D? Ja podaję małej omegamed i jak uleje to po praniu wychodzą żółte plamy, które z każdym praniem zamiast schodzić to wręcz ciemnieją.
Ja nie mam plam. A czasem wypluwa stosujemy D-vitum 400 jednostek.