reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Aleksandra gratulacje a co Twoja siostra ma takiego czego Ty nie masz?
U nas też obchód poszedł sprawnie a Ewa grzeczna była.
W sumie nie wiem, ale zawsze miała lepsze stopnie, poszła na studia a ja nie, ma swoje mieszkanie..nie wiem ale zawsze uważała mnie chyba za o wiele glupsza. Ale mimo wszystko wiem że mnie kocha i ja ją też. Ale na chwilę obecną jestem wkurzona na nią :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra mam tak samo ze swoją, wiem co to znaczy. Tylko zaczela mnie doceniac bo teraz zaszla w ciaze i pyta mnie o rady itd.. Gratuluje rowniez mieszkania ;)
U nas obchod w miare .. Starszak calutenki w blocie ale dalismy rade. Mala przespala caly czas ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Jesteście super :*

Jak dzisiejsze odwiedzanie grobów?
My byliśmy ale złapał nas deszcz a byliśmy spacerkiem, mała miała pokrowiec ale my zmoklismy :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Też lubię wieczorem iść na grób mamy ale w tym roku to niemożliwe. Ewa nie lubi wózka w ciągu dnia a co dopiero yetaz jak już jest zmęczona.

Toteczka, a próbowałaś w foteliku samochodowym? Ja nie mówię, że całe dnie dziecko w nim ma siedzieć, ale w ekstremalnych sytuacjach... u mnie pomogło, bo gondola "be", więc jak pilnie szłam sama to z fotelikiem i było ok.

Hej :)
Aleksandra, gratulacje :) na pewno wyjdzie Wam to na dobre.

Dziewczyny, a spróbujcie kłaść dzieci w wózku choć na chwilę w domu. Moja nie lubiła ani fotelika ani gondoli i kładłam ją tak na chwilę i się przyzwyczaiła. Właśnie wróciliśmy ze spaceru godzinnego, z czego połowę grzecznie przeleżała.

Tak tak w foteliku jeździ, dziś też byla ale szczęśliwa nie jest, nawet kiedyś tu fotkę zamiescilam. Z wyjsciem zwiazane jest też ubieranie a to jest osobna histeria dlatego nie zdecydowalam sie na wieczorny spacer.

reklama
BasiaJulia, u mnie problem w tym, że syn nie widzi, a chciałby. trochę mu podnoszę gondolkę żeby widział jak już jest tragicznie, bo nie wiem czy można...

Do góry