iwonaimaja
Fanka BB :)
A i waga 6900 ma 4 miesiąca i 10 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy cieszymy sie ze jesteś z nami[emoji1][emoji64][emoji1][emoji64]Cześć dziewczyny, czy można się do was jeszcze dołączyć? Wcześniej należałam do innego forum lipcowych mam ale tam niestety życie umarło A widzę że tutaj sporo mam się udziela w końcu w grupie raźniej, zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć.. szczególnie jeśli zostało się mamą pierwszy raz... Może coś o nas opowiem: jestem mamą Wojtusia ur 8 lipca wiec niedługo skończymy 4 miesiące. Mieszkamy sobie w małym miasteczku Lubliniec w woj Śląskim. Pozdrawiamy serdecznie
Nikodem też zasypia bez noszenia. Widzę, że zaczyna ziewać i marudzić to kładę go na boczku w łóżeczku, dostaje butelkę i z reguły jak ją skończy to zasypia. Od początku je na leżąco. Na rękach się denerwował. Jeszcze jak był na cycu to jadł tylko na leżaka, brzuch do brzucha.
Sypia mi dłużej niż pól godzinki, Czasami w dzień zaliczy nawet 4h ciurkiem. Jak się kręci to nie podchodzę od razu i bywa, że się pobawi miśkami przy karuzelce i zaśnie znowu. W nocy za to ma pobudki co półtora- 2h, No ale cóż, nie można mieć wszystkiego, ja się z tym pogodziłam. Mało tego nauczyłam się nieźle funkcjonowac w takim trybie
U nas było podobnie. Nie odczekalam i wyrzuciłam, Ale partnerowi coś nie pasowało i zanurkowal w koszu, wyjmuje atu dwiegrube kreski[emoji14]U mnie w drugim cyklu udało się zajść gdzie byłam przekonana ze nic z tego nawet do męża sie żaliłam że drugi cykl i nici bo nawet śluzu nie miałam i byłam przekonana że nie bylo owu A potem czułam już @ ale miałam test ciążowy i jak w poprzednim cyklu zatestowalam w dzień @ i był cień cienia w sumie to nawet tego nie zauważyłam i wyrzuciłam do kosza. Po paru godzinach cos mnie tchnelo żeby zobaczyć jeszcze raz więc zanurkowałam w odpadkach i go wyciągnęłam i... ten cień cienia był bardziej widoczny następnego dnia pobiegłam na betę i drugi test po czym włożyłam mężowi pod poduszkę. Kiedy kładł się spać zaczęłam wywracać oczami żeby zaglądnął pod poduszkę taka byłam podekscytowana poczym mąż popatrzył i sie nie dopatrzył drugiej krechy. Pozaświecałam wszystkie światła i kazałam patrzeć pod światło i ujrzał uff [emoji38]