reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
No właśnie Ewa na początku spała niby w dzień ale co to był za sen? Rzucała się, jęczała, płakala- byłam przerażona. Kolki też miała a do dziś płacze nagle pewnie z powodu bólu brzuszka do tego znowu ulewa. Ale zauważyłam też ostatnio, że ciągle pociera nie tylko oczka ale cała buzie. Jak się ją trzyma w pionie to pociera noskiem o moje ramię a ostatnio na spacetze w za dużym kombinezoniengdzie rączki miała schowane też próbowala się podrapac. Czyżby jakas alergia a może sucha skóra bo w sumie buzi jej nie kremuje
Moja tak trze oczy i buzię jak jest zmęczona . Ja bardzo polecam dla malucha i nie tylko olej kokosowy . Nie używam nic innego . Sama natura.Link do: Olej Kokosowy Nierafinowany Virgin Bio 1 L - Bio Planete
Na allegro chyba najtaniej . My używamy od urodzenia . Pięknie pachnie i super się wchłania .

Fajnie ze jeszcze nowe osoby dochodzą :) witajcie cieplutko! :)

My właśnie zaliczylysmy pobudke i już usypiamy.
Dziś podobno ma być zimno i deszczowo, więc trzeba jak najwcześniej obskoczyc cmentarze...

Jestem taka podekscytowana, znaleźliśmy mieszkanie! Nie duże bo kawalerka ale w jakimś nowszym osiedlu strzeżonym i z ogrodeczkiem! :) oczywiście starszej siostrze jak powiedziałam to mnie zjechala bo przecież jej wszystko wychodzi a mi nic nie może..wkurzylam się na maxa, ale mojego narzeczonego siostra i mama mówiła że będą nas wspierać i w miare możliwości pomagać, więc miło :) jeszcze musimy powiedzieć moim rodzicom u których mieszkamy[emoji14]tylko muszę się nastawić że mogą komentować itp więc żeby tego nie słuchać :)

Co do zasypiania, to przy cycu nie było żadnych kombinacji, teraz w domu też pieluszka i suszarka z telefonu bo w wibracje z leżaczka działają :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
grunt, że jest mieszkano, nie ważne że kawalerka, może być ciasno grunt że sami mieszkać będziecie:) gratuluję :)

tak:) już nawet nauczył się że jak jest głodny to nie płacze tylko głowę na bok przekręca i otwiera i zamyka usta pokazując nam że chce jeść:)
Mój też tak robi i jeszcze tak fajnie jezyczkuem mlaska no slodziak z niego wtedy jest[emoji3][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Coś się kotu pomieszało
P_20161101_145248.jpg

Załączniki

• P_20161101_145248.jpg
    P_20161101_145248.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 377
Aleksandra gratuluje

My byliśmy na grobach zapomniałam torby z mlekiem zabrać i zmuszona bylam mała na cmentarzu karmić ale usiadlam w samochodzie i nikt mnie nie widział

reklama
Aleksandra gratulacje a co Twoja siostra ma takiego czego Ty nie masz?
U nas też obchód poszedł sprawnie a Ewa grzeczna była.

Do góry