reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
No właśnie Ewa na początku spała niby w dzień ale co to był za sen? Rzucała się, jęczała, płakala- byłam przerażona. Kolki też miała a do dziś płacze nagle pewnie z powodu bólu brzuszka do tego znowu ulewa. Ale zauważyłam też ostatnio, że ciągle pociera nie tylko oczka ale cała buzie. Jak się ją trzyma w pionie to pociera noskiem o moje ramię a ostatnio na spacetze w za dużym kombinezoniengdzie rączki miała schowane też próbowala się podrapac. Czyżby jakas alergia a może sucha skóra bo w sumie buzi jej nie kremuje
Moja tak trze oczy i buzię jak jest zmęczona . Ja bardzo polecam dla malucha i nie tylko olej kokosowy . Nie używam nic innego . Sama natura.Link do: Olej Kokosowy Nierafinowany Virgin Bio 1 L - Bio Planete
Na allegro chyba najtaniej . My używamy od urodzenia . Pięknie pachnie i super się wchłania .

Fajnie ze jeszcze nowe osoby dochodzą :) witajcie cieplutko! :)

My właśnie zaliczylysmy pobudke i już usypiamy.
Dziś podobno ma być zimno i deszczowo, więc trzeba jak najwcześniej obskoczyc cmentarze...

Jestem taka podekscytowana, znaleźliśmy mieszkanie! Nie duże bo kawalerka ale w jakimś nowszym osiedlu strzeżonym i z ogrodeczkiem! :) oczywiście starszej siostrze jak powiedziałam to mnie zjechala bo przecież jej wszystko wychodzi a mi nic nie może..wkurzylam się na maxa, ale mojego narzeczonego siostra i mama mówiła że będą nas wspierać i w miare możliwości pomagać, więc miło :) jeszcze musimy powiedzieć moim rodzicom u których mieszkamy[emoji14]tylko muszę się nastawić że mogą komentować itp więc żeby tego nie słuchać :)

Co do zasypiania, to przy cycu nie było żadnych kombinacji, teraz w domu też pieluszka i suszarka z telefonu bo w wibracje z leżaczka działają :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
grunt, że jest mieszkano, nie ważne że kawalerka, może być ciasno grunt że sami mieszkać będziecie:) gratuluję :)

tak:) już nawet nauczył się że jak jest głodny to nie płacze tylko głowę na bok przekręca i otwiera i zamyka usta pokazując nam że chce jeść:)
Mój też tak robi i jeszcze tak fajnie jezyczkuem mlaska no slodziak z niego wtedy jest[emoji3][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Coś się kotu pomieszało
P_20161101_145248.jpg

Załączniki

• P_20161101_145248.jpg
    P_20161101_145248.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 373
Aleksandra gratuluje

My byliśmy na grobach zapomniałam torby z mlekiem zabrać i zmuszona bylam mała na cmentarzu karmić ale usiadlam w samochodzie i nikt mnie nie widział

reklama
Aleksandra gratulacje a co Twoja siostra ma takiego czego Ty nie masz?
U nas też obchód poszedł sprawnie a Ewa grzeczna była.

Do góry