iwonaimaja
Fanka BB :)
No i mamy to nie ma to jak kupa o 3.30 jest rozbudzona nawet się nie kładę do łóżka czekam az zasnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja tak trze oczy i buzię jak jest zmęczona . Ja bardzo polecam dla malucha i nie tylko olej kokosowy . Nie używam nic innego . Sama natura.Link do: Olej Kokosowy Nierafinowany Virgin Bio 1 L - Bio PlaneteNo właśnie Ewa na początku spała niby w dzień ale co to był za sen? Rzucała się, jęczała, płakala- byłam przerażona. Kolki też miała a do dziś płacze nagle pewnie z powodu bólu brzuszka do tego znowu ulewa. Ale zauważyłam też ostatnio, że ciągle pociera nie tylko oczka ale cała buzie. Jak się ją trzyma w pionie to pociera noskiem o moje ramię a ostatnio na spacetze w za dużym kombinezoniengdzie rączki miała schowane też próbowala się podrapac. Czyżby jakas alergia a może sucha skóra bo w sumie buzi jej nie kremuje
tak już nawet nauczył się że jak jest głodny to nie płacze tylko głowę na bok przekręca i otwiera i zamyka usta pokazując nam że chce jeśćRozumiem, ze je lezac na boczku?
Jesli tak, to musze sprobowac, bo moj za nic nie chce na boczku lezec a powinien..
grunt, że jest mieszkano, nie ważne że kawalerka, może być ciasno grunt że sami mieszkać będziecie gratulujęFajnie ze jeszcze nowe osoby dochodzą witajcie cieplutko!
My właśnie zaliczylysmy pobudke i już usypiamy.
Dziś podobno ma być zimno i deszczowo, więc trzeba jak najwcześniej obskoczyc cmentarze...
Jestem taka podekscytowana, znaleźliśmy mieszkanie! Nie duże bo kawalerka ale w jakimś nowszym osiedlu strzeżonym i z ogrodeczkiem! oczywiście starszej siostrze jak powiedziałam to mnie zjechala bo przecież jej wszystko wychodzi a mi nic nie może..wkurzylam się na maxa, ale mojego narzeczonego siostra i mama mówiła że będą nas wspierać i w miare możliwości pomagać, więc miło jeszcze musimy powiedzieć moim rodzicom u których mieszkamy[emoji14]tylko muszę się nastawić że mogą komentować itp więc żeby tego nie słuchać
Co do zasypiania, to przy cycu nie było żadnych kombinacji, teraz w domu też pieluszka i suszarka z telefonu bo w wibracje z leżaczka działają
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też tak robi i jeszcze tak fajnie jezyczkuem mlaska no slodziak z niego wtedy jest[emoji3][emoji1][emoji1][emoji1]tak już nawet nauczył się że jak jest głodny to nie płacze tylko głowę na bok przekręca i otwiera i zamyka usta pokazując nam że chce jeść