reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
ja nie wiem ile je bo ona je dużo Majka była mm więc miała uregulowane a Nastusia jest kp i mm jest bardziej na cycu ale jak jest płacz to dostaje butle do tego rano i wieczorem kaszka

moja Nastka nie lubi gondolki i chodzimy w nosidełku tylko teraz już te spacery nie są takie długie

Bo moja jak zje kaszke to przez 4 godziny nie chcę jeść albo zje 90 ml albo 60 ml. Widzę że Iwonaimaja rano i wieczorem kaszka ja też tak zaczęłam dawać i sie martwilam ze za czesto jak na początek.

Moja pije średnio co 3 h, robię 90 ml ale często nie wypije. Czasem dorobię do 120 ml jak ma lepszy apetyt a na noc zdarza się 150.

Moja je ok 8 razy na dobę (kp) ale lekarz ostatnio mi powiedział że w tym wieku powinna tylko 6 razy więc musimy zmniejszyć.

Ja byłam na grobach wczoraj i dziś sama, nie chciałam małej ciągać bo ja mam do obskoczenia 5 cmentarzy, w tym jeden poza miastem więc to za dużo by dla niej było. Została z tatusiem:) niestety moje piersi po dwóch pominiętych karmieniach już były napęczniałe i bolały. U mnie max 5-6 h bez karmienia wchodzi w grę, potem już męczarnia.

Dziewczyny a karmicie na żądanie czy w wyznaczonym czasie? Ja na poczatku karmila na zadanie a teraz karmie co.okolo 3-3,5 h. Tak ustawiam dobe zeby karmienie wypadlo na około 20i czasem uwazam ze to wyrodne z mojej strony

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry