reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Moj je około 6-7 razy na dobe. Je co 3-4h, ale w nocy ma przerwe. My na mm głownie. Karmie o stałych porach, chyba że zacznie wołać jesc. A zjada róznie od 90ml do 180ml.

Ja karmię na żądanie. Pytalam pediatrę to powiedziała, że waga ok i nic nie zmieniać. Ale to wychodzi tal co 2-3 godziny...

Aga lekarka mi tak kazała ze względu na ulewanie małej

Ja karmię na żądanie czasami con3h a czasami co 30min ale jak jest dłuższa przerwa to nie pociągnie cyca tylko butle chce

U mnie też bardzo ulewala ale zaczęliśmy dodawać zagęstnik i juz nie ulewa albo bardzo rzadko. Wogóle jak daje zagęstnik i kaszki to mniej zjada ok 60 90 ml albo 120 pięć razy na dobę
Martwię się że mało je bo waga jej jest na dolnej granicy raczej. Lekarka twierdzi że waga w porządku[emoji53]

A moj synek od 1szej budzil sie co godzine takze miałam ciekawa noc. Myślałam ze bedzie zmeczony i zasnie ale lezymy od 7 a ten gada i gada[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja zasnęła po 8 śpi do teraz ale co chwilę trzeba ja bujać zrobiłam jej inhalacje nosek wyczyscilam to się jej lepiej oddycha a tak nawet pić mleka nie mogła

Do góry