reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U nas pobudka o 1:30 a potem o5:30. Jakoś sie udalo i poszła spać. Ja jestem ogóle tak zmęczona że zasypiam jak karmie Pole w nocy. Marzę o jednej przespanej nocy. Zawroty głowy znowu wróciły i to bardziej nasilone.[emoji22] Ogóle wczoraj zaliczylam doła że masakra usiadłam i wylam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ojej wiem co czujesz też miałam straszne zawroty głowy, jak mały był chory i miał mega ataki kolki chodziłam tak niewyspana ze się przewracałam

reklama
ja z kolei zastanawiam sie czy to normalne ze moje dziecko idzie spac o 21 i bez karmienia ani przewijania spi ostatnio do 6 czy 7. i tak juz od dluzszego czasu. ok, jestem super wyspana i wypoczeta, ale powaznie sie zastanawiam czy jej to nie zaszkodzi, przybiera chyba dobrze, jak rano sie budzi to sie smieje i szczerzy, ale czy taka przerwa w jedzeniu to nie jest za duzo? z drugiej strony chyba gdyby byla glodna to by sie obudzila? Sama juz nie wiem szczerze mowiac czy sie cieszyc czy martwic... jak ostatnio ją wybudziłam o północy na karmienie, to zrobiła taką aferę i tak się darła, że dziwię się, że sąsiedzi nie zadzwonili po opiekę społeczną

Czy któraś z was karmiących piersia unika mleka krowiego i pochodnych? Jak się u dziecka objawiała alergia?bo ja od jakiegoś czasu zaobserwowałam sluz w kupce (ponoć bywa normalny) ale dziś przyuważyłam sluz z krwią i wujek Google podpowiedział że może to od tego mleka krowiego. Jak się powtórzy to lecę do lekarza.
Ja ograniczyłam nabiał, bo małej wyskoczyły na polikach krostki, a później zrobiły się takie czerwone suche placki.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny. Piekna pogoda dzis, bylisny na długim spacerku, teraz spi. U nas synus tez budzil.sie kolo 3-4 a teraz znowu 1-2 i później 5-6...do tego jest marudny, chyba zaczal nam sie skok. Za tydzień mamy jechac 350 km do dziadka ale strasznie sie boje tego jak to znies no i bedzie zmiana czasu i bedzie wstawal juz kolo 5 :( w dodatku nie wiadomo czy nam auto mechanik.zrobi do tego czasu.

Hej
My też dziś na długim.spacerku byliśmy. Ogólnie Mały śpi pięknie w nocy mam jedną pobudka lub dwie. Jest pogodny i radosny. Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Najchętniej to bym polozyla się spać. Brak słońca mnie dobija.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Hej
My też dziś na długim.spacerku byliśmy. Ogólnie Mały śpi pięknie w nocy mam jedną pobudka lub dwie. Jest pogodny i radosny. Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Najchętniej to bym polozyla się spać. Brak słońca mnie dobija.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
oj mnie też strasznie dobija brak słońca, choć nie powiem dziś było nawet w miarę fajnie...ciekawe jaki będzie listopad?

Dzisiaj Ania skończyła 4 miesiąc. Za tydzień chcę wprowadzać pomału kaszki i zaczęłam tak czytać i czytać o tych kaszkach aż weszłam przypadkowo na jednego z blogów. Matka opisuje skład i ups... ile chemii jest w nich. Tutaj ten opis: Link do: Zdrowa kaszka dla niemowlaka - rozszerzanie diety
Poleca kaszki bio. Patrzyłam na allegro i są w przystępnych cenach głównie niemieckie. Chyba się skuszę. Przed przeczytaniem tego blogu oczywiście kupiłam kaszke z Bebilonu ,,Alerlac" (dla alergików) i okazało się... no właśnie że ma najwięcej syfu. [emoji48]

reklama
Dzisiaj Ania skończyła 4 miesiąc. Za tydzień chcę wprowadzać pomału kaszki i zaczęłam tak czytać i czytać o tych kaszkach aż weszłam przypadkowo na jednego z blogów. Matka opisuje skład i ups... ile chemii jest w nich. Tutaj ten opis: Link do: Zdrowa kaszka dla niemowlaka - rozszerzanie diety
Poleca kaszki bio. Patrzyłam na allegro i są w przystępnych cenach głównie niemieckie. Chyba się skuszę. Przed przeczytaniem tego blogu oczywiście kupiłam kaszke z Bebilonu ,,Alerlac" (dla alergików) i okazało się... no właśnie że ma najwięcej syfu. [emoji48]
o już 4 miesiące :)
buziaczki dla Anusi :)

Do góry