reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U nas pobudka o 1:30 a potem o5:30. Jakoś sie udalo i poszła spać. Ja jestem ogóle tak zmęczona że zasypiam jak karmie Pole w nocy. Marzę o jednej przespanej nocy. Zawroty głowy znowu wróciły i to bardziej nasilone.[emoji22] Ogóle wczoraj zaliczylam doła że masakra usiadłam i wylam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ojej wiem co czujesz też miałam straszne zawroty głowy, jak mały był chory i miał mega ataki kolki chodziłam tak niewyspana ze się przewracałam

reklama
ja z kolei zastanawiam sie czy to normalne ze moje dziecko idzie spac o 21 i bez karmienia ani przewijania spi ostatnio do 6 czy 7. i tak juz od dluzszego czasu. ok, jestem super wyspana i wypoczeta, ale powaznie sie zastanawiam czy jej to nie zaszkodzi, przybiera chyba dobrze, jak rano sie budzi to sie smieje i szczerzy, ale czy taka przerwa w jedzeniu to nie jest za duzo? z drugiej strony chyba gdyby byla glodna to by sie obudzila? Sama juz nie wiem szczerze mowiac czy sie cieszyc czy martwic... jak ostatnio ją wybudziłam o północy na karmienie, to zrobiła taką aferę i tak się darła, że dziwię się, że sąsiedzi nie zadzwonili po opiekę społeczną

Czy któraś z was karmiących piersia unika mleka krowiego i pochodnych? Jak się u dziecka objawiała alergia?bo ja od jakiegoś czasu zaobserwowałam sluz w kupce (ponoć bywa normalny) ale dziś przyuważyłam sluz z krwią i wujek Google podpowiedział że może to od tego mleka krowiego. Jak się powtórzy to lecę do lekarza.
Ja ograniczyłam nabiał, bo małej wyskoczyły na polikach krostki, a później zrobiły się takie czerwone suche placki.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny. Piekna pogoda dzis, bylisny na długim spacerku, teraz spi. U nas synus tez budzil.sie kolo 3-4 a teraz znowu 1-2 i później 5-6...do tego jest marudny, chyba zaczal nam sie skok. Za tydzień mamy jechac 350 km do dziadka ale strasznie sie boje tego jak to znies no i bedzie zmiana czasu i bedzie wstawal juz kolo 5 :( w dodatku nie wiadomo czy nam auto mechanik.zrobi do tego czasu.

Hej
My też dziś na długim.spacerku byliśmy. Ogólnie Mały śpi pięknie w nocy mam jedną pobudka lub dwie. Jest pogodny i radosny. Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Najchętniej to bym polozyla się spać. Brak słońca mnie dobija.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Hej
My też dziś na długim.spacerku byliśmy. Ogólnie Mały śpi pięknie w nocy mam jedną pobudka lub dwie. Jest pogodny i radosny. Ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Najchętniej to bym polozyla się spać. Brak słońca mnie dobija.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
oj mnie też strasznie dobija brak słońca, choć nie powiem dziś było nawet w miarę fajnie...ciekawe jaki będzie listopad?

Dzisiaj Ania skończyła 4 miesiąc. Za tydzień chcę wprowadzać pomału kaszki i zaczęłam tak czytać i czytać o tych kaszkach aż weszłam przypadkowo na jednego z blogów. Matka opisuje skład i ups... ile chemii jest w nich. Tutaj ten opis: Link do: Zdrowa kaszka dla niemowlaka - rozszerzanie diety
Poleca kaszki bio. Patrzyłam na allegro i są w przystępnych cenach głównie niemieckie. Chyba się skuszę. Przed przeczytaniem tego blogu oczywiście kupiłam kaszke z Bebilonu ,,Alerlac" (dla alergików) i okazało się... no właśnie że ma najwięcej syfu. [emoji48]

reklama
Dzisiaj Ania skończyła 4 miesiąc. Za tydzień chcę wprowadzać pomału kaszki i zaczęłam tak czytać i czytać o tych kaszkach aż weszłam przypadkowo na jednego z blogów. Matka opisuje skład i ups... ile chemii jest w nich. Tutaj ten opis: Link do: Zdrowa kaszka dla niemowlaka - rozszerzanie diety
Poleca kaszki bio. Patrzyłam na allegro i są w przystępnych cenach głównie niemieckie. Chyba się skuszę. Przed przeczytaniem tego blogu oczywiście kupiłam kaszke z Bebilonu ,,Alerlac" (dla alergików) i okazało się... no właśnie że ma najwięcej syfu. [emoji48]
o już 4 miesiące :)
buziaczki dla Anusi :)

Do góry