reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No to Ty nie wiesz ,że masz malutkie dziecko:D

Dziewczyny a z tym charczeniem to nie jest tak ze sucho w pomieszczeniu? Mojej siostry córka też po śnie zawsze charczy ma sucho w noska i kupili nawilżacz powietrze, ale dopiero wczoraj więc zobaczymy czy się sprawdza

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja wlasnie pierwszy raz w życiy wyduldała 150 ml mleka. Mi też się wydaje, że to z suchego powietrza bo ta przewa w grzaniu pomogła i pomyśleć, że miałam nawilżacz powietrza i go podarowałam obcej osobie w potrzebie tylko, że wtesy to nawet nie myslałam, że dziecko będę mieć i wogóle że przy niemowlęciu coś takiego się przydaje.
dziewczyny ewidentnie od suchego powietrza. Inhalator nosek nawilża i dlatego charczenie mija, nie wiem jak z nawilżaczem ale pewnie ta sama zasada. Toteczka ja tak podarowałam laktator i juz nie odzyskałam:) Ta osoba dostała amnezji, że miała go ode mnie, ba! nawet, że w ogóle używała czegoś takiego ;)

reklama
Iwona35, dobry zwyczaj, nie pożyczaj. Ja też się wiele razy przejechałam. Kilka płyt mi tak przepadło, ja mam dobrą pamięć, ale pozyczający gorzej. Też nigdy tej płyty nie mieli!
Dlatego jestem też negatywnie nastawiona do pożyczania pieniędzy.

Czesc dziewczyny, alez mialam straszna noc zatrulam sie odmrozonymi pierogami i do tej pory nie moge nic przelknac....
Lizzy moze ty mi powieszz o co chodzi z tym mlekiem nan bo wiemze jest optipro i optiro plus, nawet nie wiedzialam ze jest kilka rodzajow i ja podaje to.plus

Czy któraś z was karmiących piersia unika mleka krowiego i pochodnych? Jak się u dziecka objawiała alergia?bo ja od jakiegoś czasu zaobserwowałam sluz w kupce (ponoć bywa normalny) ale dziś przyuważyłam sluz z krwią i wujek Google podpowiedział że może to od tego mleka krowiego. Jak się powtórzy to lecę do lekarza.

U nas druga pobudka 4 30 troche mleka 20 min drzemka i koniec. Bawić sie nie chce, spać nie chce tylko mnie mamo noś! Ale przypadkiem nie na leżąco

reklama
U nas pobudka o 1:30 a potem o5:30. Jakoś sie udalo i poszła spać. Ja jestem ogóle tak zmęczona że zasypiam jak karmie Pole w nocy. Marzę o jednej przespanej nocy. Zawroty głowy znowu wróciły i to bardziej nasilone.[emoji22] Ogóle wczoraj zaliczylam doła że masakra usiadłam i wylam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry