reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Wygodna jestem ja! bo leży na macie i uwaga.... bez kocy! :-D
a w pampersie znajduje swoje włosy!! :szok:
I jeszcze do tego moje dziecko chyba mnie nie lubi bo tylko mąż potrafi go tak rozsmieszyc że się śmieje w głos, a ja robię wygibasy, miny, dźwięki jakiś świat nie słyszał a on się tylko na mnie patrzy i "matka i to ma być śmieszne?!"
Dziewczyny powiedzcie jak znaleźć motywację do odchudzania? Wczoraj wieczorem z mężem rozmawialiśmy że oboje musimy schudnąć, a ja dziś cała czekoladę zjadłam :no:

Wygodna jestem ja! bo leży na macie i uwaga.... bez kocy! :-D
a w pampersie znajduje swoje włosy!! :szok:
I jeszcze do tego moje dziecko chyba mnie nie lubi bo tylko mąż potrafi go tak rozsmieszyc że się śmieje w głos, a ja robię wygibasy, miny, dźwięki jakiś świat nie słyszał a on się tylko na mnie patrzy i "matka i to ma być śmieszne?!"
Dziewczyny powiedzcie jak znaleźć motywację do odchudzania? Wczoraj wieczorem z mężem rozmawialiśmy że oboje musimy schudnąć, a ja dziś cała czekoladę zjadłam :no:
Dołączam się do pytania o odchudzanie[emoji14]
Mnie może by zmotywowal jakiś karnet, ale nie mam kiedy chodzić..

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandra1 jej to juz postanowione? Przed ciążą jak bylo między Wami? Ja wiem ze dużo dziecko zmienia w relacji, trzeba nauczyć sie byc ze soba na nowo.
. Zycze Ci zebys byla szczesliwa czy z partnerem tym czy innym ;)

Mamba2 ja sobie daje male cele np 2tyg diety poznien dwa dni rozpusty ;) jal na razie na diecie udalo mi sie 5.5kg schudnąć

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu przegralam, kolejny raz musialam małego usypiac na rękach. Polozylam go w lozeczku a on w placz (ewidetnie udawany bo nawet my.to.kiepsko wychodzilo) no to go przytulam, caluje, glaskam przez 20 minut i nic,w koncu dla,swietego spokoju wzielam go na rece i 2 minuty i spal, w dzien tez na rekach mi zasypia i to czesto chce zeby z nim chodzić, kurde sama go sobie tak nauczyłam... tlumacze tym ze dziecko potrzebuje bliskosci ale jeszcze tydzien temu ladnie sam zasypial i w dzien i na wieczór... ehhh

Aga Gunia.. życie staje przed oczami w takiej sytuacji... nie zycze nikomu.

Siostra właśnie mnie pocieszala wczoraj ze nie ja pierwsza i pewnie nie ostatnia...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze żebyś się nie obwiniala o nic. Dzieciątko jest całe i zdrowe, a mama juz niech spróbuje zapomnieć o tym

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My zwykle pobudka po 7, dziś po 6, bo mąż nastawił budzik do pracy i Mały się obudził. A mąż pospał jeszcze godzinę. Nosz zła na niego byłam.

Ja zrobilam Małemu stanowisko na podlodze. Leży na grubym kocu, ma zabawki (poki mata nie przyjdzie), czuje, że tam jest bezpieczny i nie spadnie jak wyjdę do wc. A ja siedzę zwykle obok niego i sie "bawimy". Ale ostatnio koleżanka mi powiedziała, że synkowi współczuje, bo leży na podłodze. Sama ma 8-miesięczne dziecko, które zostawia jak się okazuje... na łóżku!

Pogoda paskudna, leje i nici ze spaceru :(
to ja mam pobudkę o 4,30 biorę tabletkę i jeszcze poleżę do 5 potem wstaje, jem śniadanie i szykuję się do wyjścia, robię Majci kanapki i śniadanie, karmię małego i go ubieram ok 6.45 budzę młodą szykuje ją i o 7,30 wychodzimy do szkoły:)

co do maty to my mamy od niedawna i moja leży mi na łóżku ale ja jesrem obok, jak muszę wyjść to młodego przekładam do łózeczka bądz bujaczka
no 8miesięcniziiiiiiiaka już bym nie zostawiła samefo na łóżku......

Witam
u nas kiepski ranek tak samo kiepski wieczór był

moja też leży na podłodze tzn na kocu i macie przynajmniej wiem że nie spadnie

dzisiaj kończymy 4msc
oj a co się dzieje?ze kiepski?

I Już 4 miesiące zleciało.....ale czas biegnie, u nas 4 stuknie we środe

ja włąsnie z tym charczeniem byłam i jeszcze kaszlał do tego. Kaszel okazało się, że od nadmiaru ślinki, bo na prawdę ślini się masakrycznie, bluzeczki ciągle pod brodą mokre a charczenie z suchego kataru. Kazano nam dwa razy dziennie inhalacje i rano teraz odciągam konkretne mokre glutki , Młody oddychał noskiem normalnie to nie wiedziałam że tyle mu zalega głębiej. TYlko na charczenie zwróciłam uwagę
mój też znowu charczy, psikam woda, odciągam a jutro zrobię jeszcze inhalacje z wf.

Hejo, znowu nie miałam czasu się odezwać, ale cały czas czytam.

Ja właśnie rozstaje się z partnerem, spakowalam jego rzeczy i po pracy ma zabrać..

Całuski [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
ooo.....skoro podjełaś taką decyzje to wierze ze juz przemyślaąś
czasami lepiej samej niż się szarpać we dwójkę

piszę i usypiam.....
ja nie mam czasu usiąć w ciągu dnia,młody ma intensywny okres w życiu
ciągle coś a jak śpi to musze z córką pospędzać trochę czasu a wieczorem kąpiel i usypianie i juz po 22 .00

Do góry