reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U nas też od kominka katar bo wtedy strasznie gorąco a rano zimno a w nosku sucho i coś jej tak charczy[emoji5]
ja włąsnie z tym charczeniem byłam i jeszcze kaszlał do tego. Kaszel okazało się, że od nadmiaru ślinki, bo na prawdę ślini się masakrycznie, bluzeczki ciągle pod brodą mokre a charczenie z suchego kataru. Kazano nam dwa razy dziennie inhalacje i rano teraz odciągam konkretne mokre glutki , Młody oddychał noskiem normalnie to nie wiedziałam że tyle mu zalega głębiej. TYlko na charczenie zwróciłam uwagę

reklama
Ufff, to moja znajoma zapewne Waszym podłogowym dzieciom też współczuje :p a Julka to już z psem całkiem :p my jak mamy psa od rodzicow to też było jak pies i małe dziecko...

Hejo, znowu nie miałam czasu się odezwać, ale cały czas czytam.

Ja właśnie rozstaje się z partnerem, spakowalam jego rzeczy i po pracy ma zabrać..

Całuski [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku ..życzę duzo siły. Tule cieplutko [emoji8]

Moje maleństwo tez na macie na podłodze tzn mata na kołdrze a obok UWAGA nie jeden a DWA psy. Wyrodne matki z nas ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry