ja włąsnie z tym charczeniem byłam i jeszcze kaszlał do tego. Kaszel okazało się, że od nadmiaru ślinki, bo na prawdę ślini się masakrycznie, bluzeczki ciągle pod brodą mokre a charczenie z suchego kataru. Kazano nam dwa razy dziennie inhalacje i rano teraz odciągam konkretne mokre glutki , Młody oddychał noskiem normalnie to nie wiedziałam że tyle mu zalega głębiej. TYlko na charczenie zwróciłam uwagęU nas też od kominka katar bo wtedy strasznie gorąco a rano zimno a w nosku sucho i coś jej tak charczy[emoji5]
reklama
Toteczka83
Fanka BB :)
Iwona już to odkręciłam ,
ee tam spoko tak tylko się pośmiałam z tych starych nowych fałdekIwona już to odkręciłam ,
aleksandra1
Hejo, znowu nie miałam czasu się odezwać, ale cały czas czytam.
Ja właśnie rozstaje się z partnerem, spakowalam jego rzeczy i po pracy ma zabrać..
Całuski [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie rozstaje się z partnerem, spakowalam jego rzeczy i po pracy ma zabrać..
Całuski [emoji8]
iwonaimaja
U mnie tez pies na podłodze
fazerkamm
lillylove
Hejo, znowu nie miałam czasu się odezwać, ale cały czas czytam.
Całuski [emoji8]
Jejku ..życzę duzo siły. Tule cieplutko [emoji8]
Moje maleństwo tez na macie na podłodze tzn mata na kołdrze a obok UWAGA nie jeden a DWA psy. Wyrodne matki z nas ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Toteczka83
Ja jestem jedyna porządna widzę. Ile bym dała żeby mała poleżala na podłodze na macie...
reklama
niech się cieszy że pomogłaś się spakować i nie musiał sam powodzeniaHejo, znowu nie miałam czasu się odezwać, ale cały czas czytam.
Całuski [emoji8]