kliknęłaś mi pod postem ocenę "stareeeee" to tak sobie żartobliwie nawiązałąm do niej bez urazy, to żarcik, ja się nie przejmuję negatywnymi ocenamiIwona 35 nie rozumiem co napisalaś. To chyba nie do mnie było.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Pracuje w opiece wiec juz sama sobie siebie nasyłamo to opiekę społeczną naślę moja starsza na psie zasypiała a on nie ruszał się póki ona spała
co Majce było? przepraszam ja nie nadrobiłam dwóch tygodni braku forum, więc jak pisałaś to nie widzialamIwona35 źle ale od poniedziałku biorę się za siebie tydzień temu majka w szpitalu była a w tym ja jelitówkę miałam i sił brak wagowo -1kg
u mnie też kiepsko bo jak smarkałam to mi się skakać nie chciało
ja myślę zacząc ciut dodawać do butelki kleiku ryżowego bo Nikodem wprost wisi na butelce i je ich więcej niż wg tabeli powinienTeż do wyrodnych należe, bo kładę małego na podłodze. Jak podłoże jest nieco twardsze to małemu łatwiej te swoje wygibasy robić no i jestem spokojna, że nie spadnie Ja mam taką mate piankową i go na niej kładę. A także, o zgrozo, ładuję małego w wózek i na ziąb wystawiam przed dom
Fazerkamm, z ciekawości, ile waży ta twoja mała kluseczka?
Mój to maleństwo jest, 3.5 miesiąca a waży 5.4kg. Jedynie paluszki i stopki ma takie fajnie pulchniutkie
iwonaimaja, gratulacje dla maleństwa.
madziolina, chcę kupić taki serwis gdzie jest miseczka, łyżeczka i kubeczek z takim dziubkiem. Troche to śmieszne będzie, bo mam na począteku mu dawać jedną łyżeczkę kaszki dziennie, ale tak symbolicznie kupię
iwonaimaja
Fanka BB :)
co Majce było? przepraszam ja nie nadrobiłam dwóch tygodni braku forum, więc jak pisałaś to nie widzialam
u mnie też kiepsko bo jak smarkałam to mi się skakać nie chciało
złapał ją w nocy ostry ból brzucha wezwalismy pogotowie zabrali do szpitala zostawili na obserwacji a tam zaraziła się jelitówką później złapało mnie i męża
nic się nie stało więc puszczamy w niepamięc i czekamy aż nos rozwali jak zacznie chodzićJa tez mam gruby koc na podlodzr i mate na kocu rozlozona.. kuzwa czego ja Go wczoraj na ta sekunde na kanapie polozylam :/
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
a z brzuszkiem co stwierdzili? jakiś skręt?złapał ją w nocy ostry ból brzucha wezwalismy pogotowie zabrali do szpitala zostawili na obserwacji a tam zaraziła się jelitówką później złapało mnie i męża
iwonaimaja
kolkaa z brzuszkiem co stwierdzili? jakiś skręt?
Aga30+
U nas też od kominka katar bo wtedy strasznie gorąco a rano zimno a w nosku sucho i coś jej tak charczy[emoji5]Julita moja mala caly czas musi mnie mieć przy sobie, więc nic w domu nie mogę zrobić. Zaglądam tu często, chodzę po mieszkaniu jedną ręką piszę a drugą trzymając malucha.
Lila i tak masz dobrze z tym wózkiem bo u mnir kółka musza się kręcić, w stojącym by nie pospała.
Byłyśmy z tym katarem u lekarza, powiedział że to nie infekcja tylko coś musi ją podrażniać np za ciepło jest w mieszkaniu. Mąż od razu zarządził zakaz palenia w kominku, więc siedzimy naubierane w dresy. A co do zaleceń to isonasin w ampulkach to zakrapialnia. Żadna woda w aerosolu bo podrażnia i nie odsysać.
reklama
no to tylko szkoda złapania tej jelitówki. Nas całe szczęscie póki co omijają choróbska "szkolne". Dziewczyny póki co nic poza katarem nie miały to i Nikodem tez niekolka