kliknęłaś mi pod postem ocenę "stareeeee" to tak sobie żartobliwie nawiązałąm do niejIwona 35 nie rozumiem co napisalaś. To chyba nie do mnie było.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Pracuje w opiece wiec juz sama sobie siebie nasyłamo to opiekę społeczną naślęmoja starsza na psie zasypiała a on nie ruszał się póki ona spała
![]()
co Majce było? przepraszam ja nie nadrobiłam dwóch tygodni braku forum, więc jak pisałaś to nie widzialamIwona35 źleale od poniedziałku biorę się za siebie tydzień temu majka w szpitalu była a w tym ja jelitówkę miałam i sił brak wagowo -1kg
![]()
u mnie też kiepsko bo jak smarkałam to mi się skakać nie chciało
ja myślę zacząc ciut dodawać do butelki kleiku ryżowego bo Nikodem wprost wisi na butelce i je ich więcej niż wg tabeli powinienTeż do wyrodnych należe, bo kładę małego na podłodze. Jak podłoże jest nieco twardsze to małemu łatwiej te swoje wygibasy robić no i jestem spokojna, że nie spadnieJa mam taką mate piankową i go na niej kładę. A także, o zgrozo, ładuję małego w wózek i na ziąb wystawiam przed dom
Fazerkamm, z ciekawości, ile waży ta twoja mała kluseczka?
Mój to maleństwo jest, 3.5 miesiąca a waży 5.4kg. Jedynie paluszki i stopki ma takie fajnie pulchniutkie
iwonaimaja, gratulacje dla maleństwa.
madziolina, chcę kupić taki serwis gdzie jest miseczka, łyżeczka i kubeczek z takim dziubkiem. Troche to śmieszne będzie, bo mam na począteku mu dawać jedną łyżeczkę kaszki dziennie, ale tak symbolicznie kupię![]()
iwonaimaja
Fanka BB :)
co Majce było? przepraszam ja nie nadrobiłam dwóch tygodni braku forum, więc jak pisałaś to nie widzialam
u mnie też kiepsko bo jak smarkałam to mi się skakać nie chciało
złapał ją w nocy ostry ból brzucha wezwalismy pogotowie zabrali do szpitala zostawili na obserwacji a tam zaraziła się jelitówką później złapało mnie i męża
nic się nie stało więc puszczamy w niepamięc i czekamy aż nos rozwali jak zacznie chodzićJa tez mam gruby koc na podlodzr i mate na kocu rozlozona.. kuzwa czego ja Go wczoraj na ta sekunde na kanapie polozylam :/
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
a z brzuszkiem co stwierdzili? jakiś skręt?złapał ją w nocy ostry ból brzucha wezwalismy pogotowie zabrali do szpitala zostawili na obserwacji a tam zaraziła się jelitówką później złapało mnie i męża
iwonaimaja
kolkaa z brzuszkiem co stwierdzili? jakiś skręt?
Aga30+
U nas też od kominka katar bo wtedy strasznie gorąco a rano zimno a w nosku sucho i coś jej tak charczy[emoji5]Julita moja mala caly czas musi mnie mieć przy sobie, więc nic w domu nie mogę zrobić. Zaglądam tu często, chodzę po mieszkaniu jedną ręką piszę a drugą trzymając malucha.
Lila i tak masz dobrze z tym wózkiem bo u mnir kółka musza się kręcić, w stojącym by nie pospała.
Byłyśmy z tym katarem u lekarza, powiedział że to nie infekcja tylko coś musi ją podrażniać np za ciepło jest w mieszkaniu. Mąż od razu zarządził zakaz palenia w kominku, więc siedzimy naubierane w dresy. A co do zaleceń to isonasin w ampulkach to zakrapialnia. Żadna woda w aerosolu bo podrażnia i nie odsysać.
reklama
no to tylko szkoda złapania tej jelitówki. Nas całe szczęscie póki co omijają choróbska "szkolne". Dziewczyny póki co nic poza katarem nie miały to i Nikodem tez niekolka