reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Aga30 ja myślałam o surowym,ale teraz to nie wiem...ale chyba surowe;-)
Ruda91 no to pięknie;-P mój kot mści się na pluszowym tukanie,ewidentnie go nie lubi,jak mała się nie bawi to zabieram matę do innego pokoju żeby kota nie kusiło;-)
Ruda91 no to pięknie;-P mój kot mści się na pluszowym tukanie,ewidentnie go nie lubi,jak mała się nie bawi to zabieram matę do innego pokoju żeby kota nie kusiło;-)
Lizzy_
Super, dziewczyny, dziękuję za opinie! Właśnie też oglądałam tą tańszą i chciałam porównać czy płaci się za markę czy jednak warto zainwestować wiecej.
Ja mam kurczaka ze wsi w zamrazarce, latem jak byłam na porodowce to mi przywieźli, wiec zostawiłam dla Małego. Posadzili też marchewek więcej dla nas, ale podobno coś nieudane w tym roku, ale dla nas dołożyli. Może jakieś jabłuszka się znajdą to też spróbujemy.
Ja mam kurczaka ze wsi w zamrazarce, latem jak byłam na porodowce to mi przywieźli, wiec zostawiłam dla Małego. Posadzili też marchewek więcej dla nas, ale podobno coś nieudane w tym roku, ale dla nas dołożyli. Może jakieś jabłuszka się znajdą to też spróbujemy.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Moj synuś znowu spi, troszke marudny po tym szczepieniu. Ja mialam nic nie robic ale juz wstawilam pranie i ogarnelam choc troche.. jakas dzis nie do zycia jestem, pewnie po tej kiepskiej nocy albo przez pogodę.
Asia28BK
Toteczka83
Mąz antybiotyk dostał i ma w maseczce chodzić ale i tak boje się, że małą zarazi a jutro szczepienie. Kurcze też sie zastanawiam nad tą matą bo ta którą mamy wogöle jej nie intetesuje.
nieufna
U nas jak syn miał katar to nie było mowy o szczepieniu i był to argument, że bez problemu odwlekamy jeszcze. Może powiedz pediatrze, że mąż chory? Lepiej dmuchać na zimne.Mąz antybiotyk dostał i ma w maseczce chodzić ale i tak boje się, że małą zarazi a jutro szczepienie. Kurcze też sie zastanawiam nad tą matą bo ta którą mamy wogöle jej nie intetesuje.
My też mamy warzywa swoje ze wsi, ale mamy też bio bazar i tam będe kupować na poczatek produkty dla niej,głównie mięsko i warzywa. . Chcę jej już po 5 miesiącu zacząc podawać, żeby się przyzwyczaiła, bo luty-marzec wracam do pracy niestety.
Toteczka83
To isc jutro czy dzwonuc dzis do tego lekarza?
reklama