reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aga30 ja myślałam o surowym,ale teraz to nie wiem...ale chyba surowe;-)
Ruda91 no to pięknie;-P mój kot mści się na pluszowym tukanie,ewidentnie go nie lubi,jak mała się nie bawi to zabieram matę do innego pokoju żeby kota nie kusiło;-)

Super, dziewczyny, dziękuję za opinie! Właśnie też oglądałam tą tańszą i chciałam porównać czy płaci się za markę czy jednak warto zainwestować wiecej.

Ja mam kurczaka ze wsi w zamrazarce, latem jak byłam na porodowce to mi przywieźli, wiec zostawiłam dla Małego. Posadzili też marchewek więcej dla nas, ale podobno coś nieudane w tym roku, ale dla nas dołożyli. Może jakieś jabłuszka się znajdą to też spróbujemy.

Moj synuś znowu spi, troszke marudny po tym szczepieniu. Ja mialam nic nie robic ale juz wstawilam pranie i ogarnelam choc troche.. jakas dzis nie do zycia jestem, pewnie po tej kiepskiej nocy albo przez pogodę.

Mąz antybiotyk dostał i ma w maseczce chodzić ale i tak boje się, że małą zarazi a jutro szczepienie. Kurcze też sie zastanawiam nad tą matą bo ta którą mamy wogöle jej nie intetesuje.

Mąz antybiotyk dostał i ma w maseczce chodzić ale i tak boje się, że małą zarazi a jutro szczepienie. Kurcze też sie zastanawiam nad tą matą bo ta którą mamy wogöle jej nie intetesuje.
U nas jak syn miał katar to nie było mowy o szczepieniu i był to argument, że bez problemu odwlekamy jeszcze. Może powiedz pediatrze, że mąż chory? Lepiej dmuchać na zimne.

My też mamy warzywa swoje ze wsi, ale mamy też bio bazar i tam będe kupować na poczatek produkty dla niej,głównie mięsko i warzywa. . Chcę jej już po 5 miesiącu zacząc podawać, żeby się przyzwyczaiła, bo luty-marzec wracam do pracy niestety.

reklama
Do góry