Kaskaw
Fanka BB :)
Flammie ja jako niedoswiadczona matka pierwszego syna (mialam 21 lat) znalazlam kdiazke mamy w ktorej bylo napisane ze dziecku od 3 tygodnia mozna podawac mleko krowie. Idac tym tropem kiedy moj syn mial 3 miesiace dostal mleko krowie rozrobione z woda.. Podawalam mu od tamtej pory powoli wszystko i nic mu nie bylo. Najlepszym gryzakiem byla piętka od chleba. Jak mial 4 miesiace jadl juz barszcz bialy..
Z corka tez nie chcialam niewiadomo ile czekac bo nie miala wielkivh problemow z brzuszkiem. Syn nie mial wcale zadnych problemow wiec nie czekalam..
Teraz jak ugotowalam rosol to po prostu wyjelam marchewke z niego, zblendowalam i dalam dwie badz trzy lyzeczki na pczatek..
Nie jestem szczerze mowiac zwolennikiem trzymania dziecka na samym mleku za dlugo..
A wlosy.. Nie mam juz 2/3 z nich ;(((
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Z corka tez nie chcialam niewiadomo ile czekac bo nie miala wielkivh problemow z brzuszkiem. Syn nie mial wcale zadnych problemow wiec nie czekalam..
Teraz jak ugotowalam rosol to po prostu wyjelam marchewke z niego, zblendowalam i dalam dwie badz trzy lyzeczki na pczatek..
Nie jestem szczerze mowiac zwolennikiem trzymania dziecka na samym mleku za dlugo..
A wlosy.. Nie mam juz 2/3 z nich ;(((
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom