reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Bo kp się za nic nie naje :) Próbowałam już ją dłużej karmić (nawet po 45 min. się nie najadła, choć wiadomo nie ssała cały czas aktywnie) i nic to nie dało. Po godzinie chciała jeść znów.
Ja swoją karmie na zadanie, czesto jest to nawet co godzine. Przybrała 2 kg w niecałe 2 miesiace. Dzis w nocy przespała 5 godzin i gdyby nie kupa spałaby dalej. Po kupie pobudki co 2 godz

Ostatnia edycja:
reklama
u nas też często jest co godzinę karmienie

mała jeszcze śpi w foteliku już 2,5h ale co chcę się położyć bo zmęczona jestem to ona smoka wypluje albo zaczyna się wiercić

Iwona, moja też postęka, przeciąga się i śpi dalej, ja na to nigdy nie reagowałam, na początku czasami tylko zajrzałam do niej, ja w nocy padam na twarz, uwielbiam spać, nawet jak karmię to oczy mi się zamykają i przysypiam na fotelu :) Ale dziś było błogo, aż nie wierzyłam, że już rano :D
Flammie, oby już było ok, ucałuj Synka :) Na wizycie ok, kontrola w kwietniu :) On tak dziwnie bokiem ogląda telewizję, przekręca głowę na bok i zerka oczyma, ale wzrok u okulisty, a słuch u audiologa sprawdzany i ok. Dziś doktor stwierdził, że taka jego uroda chyba, że tak robi.
BasiaJulia - my też kp i co godzinę potrafimy się karmić :)

Ja nie mam tyle samozaparcia, żeby karmić co godzinę ;)

A nie macie wrażenia, że Wasze dzieci dłużej śpią w dzień, od kiedy zrobiło się tak szaro?
Pewnie ze spia dluzej.. Reaguja podobnie jak dorosli..

Ja z mala dzisiaj na pogotowie trafilam.. Lezala na lozku, odwrocilam sie na sekunde a ona w tym czasie probowala usiasc i spadla..
Prawie zawalu dostalam.. Poczekalam az sie uspokoi, chwile sie pobawilysmy, ubralam ja i sor ...
Lekarz sie ze mnie smial ze mala spi a ja panikuje i placze..
Zrobili badania, na szczescie wszystko jest dobrze..
Czuje sie przez to paskudnie..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kaskaw rany aż zamarlam jak to przeczytałam, tak to niestety teraz będzie że już ani na chwilę maluszka z oczu spuścic, dobrze że wszystko ok, ale musiałaś się zdenerwowac:-/

Ja dzisiaj z mężem wybrałam się na duże zakupy, pierwszy raz mała została bez mamy i taty na 6 godz i całkiem dobrze sobie poradziła z babcią:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry