reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A moja mi nie dala pospac dzis... Zasnela o 19.30 i wstala ok 00.10, zjadla i zasnela do ok 4.30 i obudzila sie o 5.30, mysle sobie przeciez nie jest glodna jak zjadla godzine wczesniej ale w koncu jej dalam i zjadla 30 ml... I zasnela na godzine. Juz nie spimy [emoji17]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga30+ ja cie podziwiam, ze dajesz rade :-) Wiecznie ten stan rzeczy trwac nie bedzie, wiec trzeba wytrwac.. Tak sobie tlumacze.

Wyobrazcie sobie, ze maly po 7 godz zjadl z wielka niechecia tylko 60ml + cos z cyca :( Ciagle marnuje duze ilosci tego mm...

Dół mnie lapie.. :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. U nas pobudki o 2, 4:30 i juz,w,zasadzie takie spanie, niespanie, takze spalam tak z 5 godzin bo jakos nie moglam zasnac po tej2i meczylam sie godzine. Probowalam zignorowac o 4:30 to marudzenie ale zaczal poplakiwac to go wzielam do siebie. Dzis zostaje jeszcze z synem siostry ktory ma prawie 2 latka takze czeka mnie dzien pelen wrazen...

A u nas pobudka o 4 butla zjedzona a z okazji skonczenia 3 m-ca chętnie się pobawie mamus. Tak ja wzięło na gadanie i śmiech ze szok[emoji57][emoji16]. Dziewczyny wszystkiego dobrego dla Waszych maluszków które kończą dziś 3 mce[emoji513][emoji513][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji320][emoji320]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_20161007_090151.jpg

Załączniki

• IMG_20161007_090151.jpg
    IMG_20161007_090151.jpg
    75,8 KB · Wyświetleń: 384
Do góry