reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kaskaw dobrze że wszystko ok

ja moją przetrzymałam zawsze robiła sobie drzemki ok 19 dzisiaj po tak długiej drzemce w dzień 4h nie chciała dopiero ok 19.30 zaczęła marudzić zabawiałam nosiłam aż w końcu o 20 dałam mleko i poszła spać ciekawe na jak długo

reklama
20161006_202349.jpg
Nowe pazury i zaraz człowiek szczęśliwy:)

Załączniki

• 20161006_202349.jpg
    20161006_202349.jpg
    222,4 KB · Wyświetleń: 60
Kaskaw, ciesze sie, ze wszystko dobrze..

Zaczynamy wieczorna meczarnie.. :( Mały wykapany, najedzony, oczy sie kleja, ale usnac nie moze..

Kaskaw, dobrze się skończyło to najważniejsze. Ja tak miałam z synem, leżał na łózku zablokowany poduchami i kołdrą i spadł po skosie, też był sor i nerwy.....
Moja niunia nawet jak spi w ciągu dnia, tak jak dzis prawie 3 godziny, obudziła się o 17, o 19 kąpiel, cyc i o 20,00 śpi, już od dawna tak ma, że 20.00-20.30 śpi.

Nieufna jejuuuu zrobiłam ten twój trening do połowy opuszczając ćw na podłodze i przerzucilam się na zumbe :-) mega:-)
A piersi mi tak latają że jacie :-) i....... Zjadłam sobie paczusia na kolację :-) nie mogłam się opanować jak mąż jadl:-)

Może byśmy się jeszcze wymienialy co która je? :-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciagle usypiam.. zaraz mnie szlag trafi.. :sad:
Nie mam pojecia co ja robie zle, jest kapiel, jest jedzenie, ciemno, cicho, probowałam muzyczke spokojna, kołysanie, noszenie, owijanie w kokon, cyca.. i kude nic a nic..

Przysnal, bo wykonczył go płacz..

Ostatnia edycja:
Ciagle usypiam.. zaraz mnie szlag trafi.. :sad:
Nie mam pojecia co ja robie zle, jest kapiel, jest jedzenie, ciemno, cicho, probowałam muzyczke spokojna, kołysanie, noszenie, owijanie w kokon, cyca.. i kude nic a nic..

Przysnal, bo wykonczył go płacz..
Flammie wiem co czujesz u mnie jest tak dzień w dzień. Moja po godzinie lulania zasypia na 10 - 15 min po czym budzi sie z płaczem więc zdenerwowana wyciągam ją i kładę do leżaczka nieraz wieczorem też mi nie chce usnąć wtedy jak nerwy mi puszczają to wołam męża i on przejmuje stery.

reklama
Moja wstała i 20.45 poplakala nosiłam w końcu się poddalamodłożyłam do łóżeczka włączyłam karuzele i przed chwilą usnela coś tam jeszcze steka ciekawe jaka nic nas czeka
Ja przynajmniej mecz zobaczylam Włochy Hiszpania a maz śpi poszli z majka spać jak mała się obudziła bo myśleli że będę ja usypiac

Do góry