reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kaskaw dobrze że wszystko ok

ja moją przetrzymałam zawsze robiła sobie drzemki ok 19 dzisiaj po tak długiej drzemce w dzień 4h nie chciała dopiero ok 19.30 zaczęła marudzić zabawiałam nosiłam aż w końcu o 20 dałam mleko i poszła spać ciekawe na jak długo

reklama
20161006_202349.jpg
Nowe pazury i zaraz człowiek szczęśliwy:)

Załączniki

• 20161006_202349.jpg
    20161006_202349.jpg
    222,4 KB · Wyświetleń: 58
Kaskaw, ciesze sie, ze wszystko dobrze..

Zaczynamy wieczorna meczarnie.. :( Mały wykapany, najedzony, oczy sie kleja, ale usnac nie moze..

Kaskaw, dobrze się skończyło to najważniejsze. Ja tak miałam z synem, leżał na łózku zablokowany poduchami i kołdrą i spadł po skosie, też był sor i nerwy.....
Moja niunia nawet jak spi w ciągu dnia, tak jak dzis prawie 3 godziny, obudziła się o 17, o 19 kąpiel, cyc i o 20,00 śpi, już od dawna tak ma, że 20.00-20.30 śpi.

Nieufna jejuuuu zrobiłam ten twój trening do połowy opuszczając ćw na podłodze i przerzucilam się na zumbe :-) mega:-)
A piersi mi tak latają że jacie :-) i....... Zjadłam sobie paczusia na kolację :-) nie mogłam się opanować jak mąż jadl:-)

Może byśmy się jeszcze wymienialy co która je? :-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciagle usypiam.. zaraz mnie szlag trafi.. :sad:
Nie mam pojecia co ja robie zle, jest kapiel, jest jedzenie, ciemno, cicho, probowałam muzyczke spokojna, kołysanie, noszenie, owijanie w kokon, cyca.. i kude nic a nic..

Przysnal, bo wykonczył go płacz..

Ostatnia edycja:
Ciagle usypiam.. zaraz mnie szlag trafi.. :sad:
Nie mam pojecia co ja robie zle, jest kapiel, jest jedzenie, ciemno, cicho, probowałam muzyczke spokojna, kołysanie, noszenie, owijanie w kokon, cyca.. i kude nic a nic..

Przysnal, bo wykonczył go płacz..
Flammie wiem co czujesz u mnie jest tak dzień w dzień. Moja po godzinie lulania zasypia na 10 - 15 min po czym budzi sie z płaczem więc zdenerwowana wyciągam ją i kładę do leżaczka nieraz wieczorem też mi nie chce usnąć wtedy jak nerwy mi puszczają to wołam męża i on przejmuje stery.

reklama
Moja wstała i 20.45 poplakala nosiłam w końcu się poddalamodłożyłam do łóżeczka włączyłam karuzele i przed chwilą usnela coś tam jeszcze steka ciekawe jaka nic nas czeka
Ja przynajmniej mecz zobaczylam Włochy Hiszpania a maz śpi poszli z majka spać jak mała się obudziła bo myśleli że będę ja usypiac

Do góry