reklama
aleksandra1
Fanka BB :)
Moja też co 3 godziny i max 90 ml, zazwyczaj 80-60Ojj to moja 90 co 3 h a rzadko 120. Dzis w nocy po 6 h spania 135 wypila
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Flammie
Moj podobnie je, wiec to chyba normalne. Oczywiscie poza dniami kiedy je w kratke od 30ml do 200ml[emoji14]
Wlasnie czekam na wizyte u gina.. Od porodu nie mialam jeszcze kontroli. Zaraz sie posikam ze stresu..
Wlasnie czekam na wizyte u gina.. Od porodu nie mialam jeszcze kontroli. Zaraz sie posikam ze stresu..
madziolina_p
To moja czesto spi tak, ze kladzie sie ok 19.30 i spi do 1-2, potem ok 5-6 sie budzi o jeszcze na godzine ja uspie.
Moja glupio je, raz malo raz wiecej, od dwoch dni to wogole sie prezy i wygina przy jedzeniu, jest marudna i rece wklada do buzi. Ona nawet chwile sama nie polezy chyba ze pod karyzela czy na grajacej macie.
Jak ja karmie to jest dziwna rzecz, ze jak wypije 60 czy 70 to juz wypycha i sie kreci i pic nie chce ale jest glodna, niespokojna chce jest i jak daje butle to nie...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja glupio je, raz malo raz wiecej, od dwoch dni to wogole sie prezy i wygina przy jedzeniu, jest marudna i rece wklada do buzi. Ona nawet chwile sama nie polezy chyba ze pod karyzela czy na grajacej macie.
Jak ja karmie to jest dziwna rzecz, ze jak wypije 60 czy 70 to juz wypycha i sie kreci i pic nie chce ale jest glodna, niespokojna chce jest i jak daje butle to nie...
Flammie
To moja czesto spi tak, ze kladzie sie ok 19.30 i spi do 1-2, potem ok 5-6 sie budzi o jeszcze na godzine ja uspie.
Z tym jedzeniem to jest dokładnie tak samo u mnie!
Zjadł ostatni raz około 4, ale tylko 30ml po 3h od poprzedniego posiłku. Zasnał zaraz po tym i spi cały czas az do teraz! Obudzi sie pewnie super głodny i ciekawe jaka nocka bedzie. Marudny był cały dzien to pewnie odsypia..
Uff zaliczyłam gina i nawet sobie Mirene zafundowałam. Było zupełnie nie strasznie i bezbolesnie, a takiego stresa miałam Czuje sie zupełnie normalnie poki co... zobaczymy jak bedzie dalej.
Gin mi kazał nie czekac długo z dzidziołkiem nr 2 i po roku moge cos kombinowac Ale jeszcze nawet nr 2 za bardzo nie rozwazałam.
Asia28BK
Flammie a jak to jest z ta Mirena jakbyś chciała dzidzie to trzeba ją usunac a jak nie to 5lat może być bo tak gdzieś czytałam?
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie straszna pogoda.
Jeszcze malutki znowu chory[emoji22]mam doła.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze malutki znowu chory[emoji22]mam doła.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aleksandra1
A my mamy cała noc przespana, malutka tylko raz się obudziła o 4 na jedzenie i jeszcze do tej pory spi. Oby tak zawsze było
Pogoda straszna. Pewnie całodzienne w domu spędzimy
Pogoda straszna. Pewnie całodzienne w domu spędzimy