ja jestem na bebiko i kupy 2 x dziennieU nas też kupki co 2 dni po bebilonie i to musi sie namęczyć żeby poszlo ale lekarz nie pozwala zmienić. A jakiego mleka, eraz używacie?
reklama
nieufna
Fanka BB :)
Też pisałam, że po ćwiczeniach mam więcej pokarmu.Hejka:-) coraz lepiej śpią dzieciaczki, lizzy a twój to już bije rekordy:-)
Ja też nie narzekam bo od 21 do 5jest spanie :-)
Najlepiej słuchać kobiet które karmily i cwiczyly bo tylko one się obiektywnie i prawdziwie wypowiedza na ten temat czy ubyło im pokarmu czy nie, a z tego co Iwona piszesz można śmiało ćwiczyć, jak to przeczytałam to się podniosłam na duchu bo powiem szczerze że gdzieś tam mi w głowie siedziała obawa przed utratą pokarmu związana z aktywnością fizyczna
Wiecie że mojej koleżance lekarka w 36 tygodniu ciąży zmieniła termin porodu z 28 października na 2listopada pierwsze słyszę coś takiego:-)
My w piatek konczymy magiczne 3 miesiące, ale już jest wszystko tak unormowane, że chyba tylko przespanych nocy mi brak Mama mi mówiła, że ja po skonczeniu 3 mca przesypiałam już noce, z młodym nie pamiętam jak było ..... Tak poza tym mała jest przeurocza Kolejnym etapem będzie ząbkowanie heh
aleksandra1
My również na bebiko, a kupki zazwyczaj raz dziennie, czasem dwaja jestem na bebiko i kupy 2 x dziennie
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Lizzy_
Ja właśnie nie jestem stała w rozmiarze tylko to magiczna spódnicaNo to nie cudowne ubrania a Wy tak stałe w rozmiarze Zazdraszczam szczerze
Madziolina, ja już podaję kroplę mniej do mleczka niż jest w wytycznych i młody daje radę.
Iwona, nie wiem czy dziś pobiegam bo strasznie mnie głowa boli, nie wiem od czego, za dużo snu? Pogoda?
Aga, delicol to laktaza, pomaga trawic laktoze. U mnie pomógł zdecydowanie. Kupkę Młody robi sam, wczesniej nie umiał i był płacz w nieboglosy i rurki windy w akcji...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy to faktycznie twoj dal popis snu. U mnie zasypia kolo 20:30-21, budzi sie kolo 1-2, pozniej zawsze o 4, biore go do lozka i zasypia ale juz bardzo latwo sie wybudza wiec tp bardziej takie kręcenie. Pozniej juz roznie, albo nie spi az do 10-11 albo jeszcze przysypia. Gdyby od tej 4 spal twardo to mozna by sie bylo spokojnie wyspać teraz spi juz 2 godziny ale od 9 spal tylko 20 minut wiec sie nie dziwie ze tak śpi.
Toteczka83
Ojj to moja 90 co 3 h a rzadko 120. Dzis w nocy po 6 h spania 135 wypila
iwonaimaja
Julka to Twój śpi tak jak moja dostaje butle ok 21 zasypia ok 22 pierwsza pobudka ok 1,2 później 4 i tak od tej 4 co godzinkę czasami wstanie dopiero ok 5 ale to już nie jest mocny sen ostatnio często wstaje ok 6 i dzisiaj zasnęła dopiero po 8 musiałam ją obudzić przed 9 zasnęła znowu w samochodzie po 9 i spała do 11.50 następna drzemka od 13.30 do 14.15 i od tamtej pory na rękach płacz już nie wiedziałam jak jej pomóc cyca nie chciała tylko mocno płakała dałam jej coś przeciwbólowego i butle i się uspokoiła pobawiła się zabawką i zasnęła jakieś 20minut temu ale tylko coś głośniej się zrobi to się kręci
głośniej tzn odłożyć widelec na stół
no i już się wyspała
głośniej tzn odłożyć widelec na stół
no i już się wyspała
reklama
Aga30+
Moja też 90 ml a ma już 3,5 miesiąca. Jest drobna.Ojj to moja 90 co 3 h a rzadko 120. Dzis w nocy po 6 h spania 135 wypila