Witam!
Flammie, wieczorem po kąpieli cyc i odkładam do łóżeczka, tam zasypia sama w ciągu godziny, czasami mnie zawoła to idę pogłaszczę, dam smoczka, włączę bądź wyłączę misia szumisia czy karuzelę. Czasami mi uśnie przy piersi, ale zawsze po odłożeniu do łóżeczka się obudzi i potem usypia. W dzień ok 9 zasypia na chwilę, do pół godziny, w leżaczku. Potem ma drzemkę dłuższą, ok 10-12 czasami 2, czasami 4 godziny i to albo w wózku, łóżeczku czy bujaczku. No i po południu ok 17 to już takie przysypianie na ok pół godziny do godziny. Kąpiemy ok 19. Tak jest zazwyczaj. Czasami nie chce spać cały dzień, tylko przysypia, a czasami śpi i je w zasadzie, ale to rzadziej. I moja też nie gada jakoś bardzo dużo, z tego co tutaj czytam.
Julka - super, że się zrelaksowałaś
Pauladabro - główka do góry, myślę, że każdej z nas zdarza się gorszy dzień, a nerwy to już w ogóle. Ściskam Cię mocno! Cierpliwości życzę i oby się już unormowało!
Doris, moja na rękach czy na moim brzuchu trzyma lepiej, ale się jej jeszcze chwieje trochę, czasami mam wrażenie, że bardziej niż na początku :/ Na brzuchu coś tam dźwiga, ale rąk do przodu przekładać nie chce i ogólnie jest ryk!
Julita - zdrówka dla Synka. Napisz, co się stało po paracetamolu?
Moja też lubi usypianie z pieluszką
Czy zawsze jak zagadacie do Waszego Maluszka to od razu jest reakcja, że patrzy na Was, uśmiecha się, gada czy czasami mówicie, zagadujecie, a dzieciątko ma to w nosie i nawet nie spojrzy??????? Bo moja tak często ma...
Ale jak mnie już zauważy to się cieszy i gada...