reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
my już też na nogach
tzn Nastka wstała przed 6 i już śpi ale ja zasnąć już nie mogę

ostatnio budzi się o 2, 5 i od tej piątej co godzinę

wczoraj byłam biegać zrobiłam prawie 7km ale większość przeszłam bo nogi odmawiały ale mam zamiar trenować dalej

Cześć dziewczyny,
My na 3 dni zostałyśmy same, mąż wyjechał na Oktoberfest. Musiałam Milę obudzić o 6, a tak słodko spała. Teraz podsypia trochę. Czy u was też tak leje deszcz:(

my już też na nogach
tzn Nastka wstała przed 6 i już śpi ale ja zasnąć już nie mogę

ostatnio budzi się o 2, 5 i od tej piątej co godzinę

wczoraj byłam biegać zrobiłam prawie 7km ale większość przeszłam bo nogi odmawiały ale mam zamiar trenować dalej

Ja ćwiczyłam prawie miesiąc, ale waga nie schodziła. Jak przestałam to wciągu tygodnia schudłam 2kg, także zostało mi 9kg. Jedyna moja dieta to zero słodyczy, smażonego i kolacja o 18.00. Pieczywo tylko razowe na śniadanie.

reklama
Witam!

Flammie, wieczorem po kąpieli cyc i odkładam do łóżeczka, tam zasypia sama w ciągu godziny, czasami mnie zawoła to idę pogłaszczę, dam smoczka, włączę bądź wyłączę misia szumisia czy karuzelę. Czasami mi uśnie przy piersi, ale zawsze po odłożeniu do łóżeczka się obudzi i potem usypia. W dzień ok 9 zasypia na chwilę, do pół godziny, w leżaczku. Potem ma drzemkę dłuższą, ok 10-12 czasami 2, czasami 4 godziny i to albo w wózku, łóżeczku czy bujaczku. No i po południu ok 17 to już takie przysypianie na ok pół godziny do godziny. Kąpiemy ok 19. Tak jest zazwyczaj. Czasami nie chce spać cały dzień, tylko przysypia, a czasami śpi i je w zasadzie, ale to rzadziej. I moja też nie gada jakoś bardzo dużo, z tego co tutaj czytam.
Julka - super, że się zrelaksowałaś :D
Pauladabro - główka do góry, myślę, że każdej z nas zdarza się gorszy dzień, a nerwy to już w ogóle. Ściskam Cię mocno! Cierpliwości życzę i oby się już unormowało!
Doris, moja na rękach czy na moim brzuchu trzyma lepiej, ale się jej jeszcze chwieje trochę, czasami mam wrażenie, że bardziej niż na początku :/ Na brzuchu coś tam dźwiga, ale rąk do przodu przekładać nie chce i ogólnie jest ryk!
Julita - zdrówka dla Synka. Napisz, co się stało po paracetamolu?

Moja też lubi usypianie z pieluszką :)

Czy zawsze jak zagadacie do Waszego Maluszka to od razu jest reakcja, że patrzy na Was, uśmiecha się, gada czy czasami mówicie, zagadujecie, a dzieciątko ma to w nosie i nawet nie spojrzy??????? Bo moja tak często ma... :( Ale jak mnie już zauważy to się cieszy i gada...

Do góry