reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, każda z nas jest tylko człowiekiem i ma prawo do słabości. Oczywiście trzeba przy dzieciątku być opanowanym, ale zamiast robić sobie wyrzuty, lepiej szukać sposobów, żeby się to nie powtarzało.

Też miewam chwile słabości, ale zaczęłam tuluć Małego jak płacze i mówić spokojnym głosem, to pomaga i się uspokaja :)

reklama
Witajcie. Wrocilam wymasowana i zrelaksowana do domu i na wejsciu moj maz mnie zdenerwowal. Zrobilam sobie kawe i zaraz ide na spacer z malym. Dzis jest gorąco i kiepsko znowu je, zobacze jak bedzie przez następne dni.

Czy któraś z Was karmi bebilonem 1? Mam wrażenie, że mleko w każdym opakowaniu wygląda inaczej tzn. raz proszek jest bardziej klejacy znaczy zbity, raz sypki.

Raczej nie. Brzuszek ma mieciutki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Paula a miał już tak wcześniej z tą piersią? Ogólnie takie zachowanie świadczy o wzmożonym napięciu z jednej strony, ale jeśli wcześniej tak nie było, to może faktycznie być ucho. Naciśnij lekko na chrząstkę tą po środku ucha (tak jak byś chciała je przytknąć) i zobacz czy jest reakcja.

Moja bardzo sie denerwuj, że nie potrafi złapać zabawki a jak uda mi się wsadzić jej w rączkę to albo szybko wypuści albo macha. Dziś 2 razy w główkę sobie przysoliła grzechotką.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, dawno nie pisałam ale czytam Was na bieżąco.
Jak Wasze dzidziole trzymają główki leżąc na brzuszku. Mój Maluch trochę kiepsko a jak trzymam go na rękach w pionie to się kiwa do przodu.
Jak go położę na brzuszku ale na rogalu to trzyma lepiej. Martwi mnie to troche bo wydaje mi się że córka już trzymała. Mały ma 3 miesiące i 1 dzień. Wizytę u pediatry mam za 10 dni

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Do góry