reklama
Lila
Fanka BB :)
Lizzy - rano brzucha nie mam prawie wcale, taki zwis trochę, bo po trzech cc, ale wieczorem już jak jest wypełniony to ciężko go całkiem wciągnąć :/
Flammie - moja też robi taką kołyskę, bo te ręce słabo do przodu przekłada.
Idę robić obiad.
Flammie - moja też robi taką kołyskę, bo te ręce słabo do przodu przekłada.
Idę robić obiad.
Lizzy_
Ja jak nie wciągnę to mam taki jak koleżanka w 5tym miesiącu. Z ttm, że ona super wielkiego nie ma.Lizzy - rano brzucha nie mam prawie wcale, taki zwis trochę, bo po trzech cc, ale wieczorem już jak jest wypełniony to ciężko go całkiem wciągnąć :/
W spodnie sprzed ciąży pupą nie wejdę. Wyszłam raz w ciążowych to ok, ale akurat jeans łączy się z materiałem tam gdzie rana i dalej tylko w dresach śmigam
iwonaimaja
ja sobie kupiłam dwie pary nowych spodni bo w stare nie wchodzę jeszcze 12kg do zrzucenia powoli lecą te kilogramy
też mam jeszcze duży brzuch a już 4msc leci od porodu ćwiczyć mi się nie chce
też mam jeszcze duży brzuch a już 4msc leci od porodu ćwiczyć mi się nie chce
angelika1989
Zaciekawiona BB
moja mała miała od 2 tygodnia życia ma dalej trądzik, teraz jest już mniejszy ale na początku był okropny. U nas to miejsce jest dalej takie szortskie. Czytałam, że może on nawet się utrzymywać 3-4 msc.
Hejka!
Moja łzami jeszcze chyba nie płacze, nie zauważyłam, może raz, jak się poważnie rozdarła.
Odstawiam od dziś mleko. Zobaczę, może zejdzie to z buźki. Jak nie to chyba się przejdę do lekarki, no bo tyle trądzik? Zresztą w miejscu występowania jest takie suche. Byleby nie była to skaza :/ Może po prost przeginałam z mlekiem, serem żółtym itp, bo ja mleko uwielbiam
Aleksandra - śliczna!!
Madziolina, ale rośnie Ślicznota! Super są takie zdjęcia, bo widać różnicę!! Sama nie mogę się zmobilizować, robię co miesiąc, ale w innych ubrankach lub miejscach więc lipa :/
Aga - no właśnie, zależy jaki obcy, bo jak całkiem obcy to rzeczywiście, po co łapy pcha, ale jak już wepchnął to trudno, w końcu dotknął stópki, bez przesady. Ale ogólnie nie przepadam, w ogóle ostatnio w kościele kolejna już pani zagaduje do mnie, typu: I co się urodziło? Pewnie chłopiec, taki szpiczasty brzuch pani miała albo tak ładnie pani w ciąży wyglądała, mały brzuszek, myślałam, że to początki, a tu już dzieciątko jest... Pytam się - po co te kobiety do kościoła przychodzą? Ja je widzę pierwszy raz, a one dokładnie wiedzą ile mam synów, jak miałam brzuch i czy jestem w kościele czy nie - MASAKRA! Dobrze, że chrzest udany. Może późniejsze problemy ze snem były przez wrażenia za dnia, ale dobrze, że w kościele była spokojna
Gwiazda, chora jesteś?
Julita - najlepsze życzonka dla Synka!!
Kamejka - skądś to znam z tymi radami, nie cierpię! To moje trzecie dziecko przecież! Ale nawet przy pierwszym wkurzało mnie to na maksa :/ Jak czegoś nie wiem lub pewna nie jestem to zapytam, wtedy oczekuję odpowiedzi - proste
Asia28BK
U mnie brzuch do pępka ok, a pod pepkiem zwisajacy tak że mogę w palce chwycić i to niestety tluszczyk który bardzo ciężko będzie zrzucić i też przez to się nie mieszcze w spodnie bo się nie zapne. Ale kupiłam nowe na gumce i są ok ale jak bardziej obcisly sweterek ubiore to widać ten brzuch i nie czuje się komfortowo za bardzo więc przerzucilam się na sukienki, tuniki i rajstopy. Zdecydowanie lepiej
:-)
:-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny moj maluszek nie chce zjeść, od rana zjadl 210 ml a jest prawie 16, zje 50 i koniec martwie sie. Nic mu nie jesr oprocz tego bo zachowuje sie normalnie..
reklama
madziolina_p