reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U mnie tez brzusio wisi jeszcze. Po cc to jeszcze długo go cwiczyc nie bede :( W niektore spodnie to własnie przez ten brzusio sie nie mieszcze :(

reklama
Lizzy - rano brzucha nie mam prawie wcale, taki zwis trochę, bo po trzech cc, ale wieczorem już jak jest wypełniony to ciężko go całkiem wciągnąć :/
Flammie - moja też robi taką kołyskę, bo te ręce słabo do przodu przekłada.

Idę robić obiad.

Lizzy - rano brzucha nie mam prawie wcale, taki zwis trochę, bo po trzech cc, ale wieczorem już jak jest wypełniony to ciężko go całkiem wciągnąć :/
Ja jak nie wciągnę to mam taki jak koleżanka w 5tym miesiącu. Z ttm, że ona super wielkiego nie ma.

W spodnie sprzed ciąży pupą nie wejdę. Wyszłam raz w ciążowych to ok, ale akurat jeans łączy się z materiałem tam gdzie rana i dalej tylko w dresach śmigam :p

ja sobie kupiłam dwie pary nowych spodni bo w stare nie wchodzę jeszcze 12kg do zrzucenia powoli lecą te kilogramy :(

też mam jeszcze duży brzuch a już 4msc leci od porodu ćwiczyć mi się nie chce

moja mała miała od 2 tygodnia życia ma dalej trądzik, teraz jest już mniejszy ale na początku był okropny. U nas to miejsce jest dalej takie szortskie. Czytałam, że może on nawet się utrzymywać 3-4 msc.
Hejka!

Moja łzami jeszcze chyba nie płacze, nie zauważyłam, może raz, jak się poważnie rozdarła.

Odstawiam od dziś mleko. Zobaczę, może zejdzie to z buźki. Jak nie to chyba się przejdę do lekarki, no bo tyle trądzik? Zresztą w miejscu występowania jest takie suche. Byleby nie była to skaza :/ Może po prost przeginałam z mlekiem, serem żółtym itp, bo ja mleko uwielbiam :huh:

Aleksandra - śliczna!!
Madziolina, ale rośnie Ślicznota! Super są takie zdjęcia, bo widać różnicę!! Sama nie mogę się zmobilizować, robię co miesiąc, ale w innych ubrankach lub miejscach więc lipa :/
Aga - no właśnie, zależy jaki obcy, bo jak całkiem obcy to rzeczywiście, po co łapy pcha, ale jak już wepchnął to trudno, w końcu dotknął stópki, bez przesady. Ale ogólnie nie przepadam, w ogóle ostatnio w kościele kolejna już pani zagaduje do mnie, typu: I co się urodziło? Pewnie chłopiec, taki szpiczasty brzuch pani miała albo tak ładnie pani w ciąży wyglądała, mały brzuszek, myślałam, że to początki, a tu już dzieciątko jest...:errr: Pytam się - po co te kobiety do kościoła przychodzą?:oo: Ja je widzę pierwszy raz, a one dokładnie wiedzą ile mam synów, jak miałam brzuch i czy jestem w kościele czy nie - MASAKRA! Dobrze, że chrzest udany. Może późniejsze problemy ze snem były przez wrażenia za dnia, ale dobrze, że w kościele była spokojna :)
Gwiazda, chora jesteś?
Julita - najlepsze życzonka dla Synka!!
Kamejka - skądś to znam z tymi radami, nie cierpię! To moje trzecie dziecko przecież! Ale nawet przy pierwszym wkurzało mnie to na maksa :/ Jak czegoś nie wiem lub pewna nie jestem to zapytam, wtedy oczekuję odpowiedzi - proste :)

U mnie brzuch do pępka ok, a pod pepkiem zwisajacy tak że mogę w palce chwycić i to niestety tluszczyk który bardzo ciężko będzie zrzucić i też przez to się nie mieszcze w spodnie bo się nie zapne. Ale kupiłam nowe na gumce i są ok ale jak bardziej obcisly sweterek ubiore to widać ten brzuch i nie czuje się komfortowo za bardzo więc przerzucilam się na sukienki, tuniki i rajstopy. Zdecydowanie lepiej
:-)

Aha jest taka możliwość że można magazynowa zdjęcia na własnym koncie Google w internecie i w razie zepsucia telefonu czy komputera one się nie skasuja.kazdy telefon na androidzie ma te opcje.:-)

Dziewczyny moj maluszek nie chce zjeść, od rana zjadl 210 ml a jest prawie 16, zje 50 i koniec :( martwie sie. Nic mu nie jesr oprocz tego bo zachowuje sie normalnie..

reklama
Do góry