reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A my sie karmimy. Juz nie wiem o co chodzi. Mala wstawala juz na pierwsze karmienie 2-3 a teraz 24-1. Kurde...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo pierwsze karmienie bliżej 2 a było o 12 i znowu teraz :(
Poza tym mam coraz mniej pokarmu przez to.ze ja dokarmiam mm, ale nie mam czasu i siły ściągać laktatora. W nocy wolę się wyspać a w dzień sprzątanie gotowanie itp..:(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja tez glowke daje na jedna strone, lekarz powiedzial ze mu sie to nie podoba i tyle a inny kazal zabawki dawac na te strone i w lozeczku klasc tak zeby byla zwrocona do dochodzacych dzwiekow i obrazow. U nas dzis sen 6,5 bez przerwy jupi. Gdyby maz byl w domu to bym miala spanie do rana bo on wstaje do pierwszego karmienia. Zazdoszcze tym co w ciagu dnia gotuja, sprzataja itp bo ja od urodzenia Ewy taz spagetti zrobilam a tak to czekam na meza az zrobi i poda, nie da rady przy malej.

Nie wiem czemu Mala zaczela sie wczesniej budzic. Bylo kilka dni, ze wstala ok 3 i potem 7. Do tego jeszcze nasz synek ,ktory ma prawie 2,5 roku. Wczesniej spal w swoim pokoju, zdarzala mu sie pobudka, bo cos mu sie przysnili czy zawolal na picie. Od jakiegos czasu wola mnie i to tak glosno jakby go ze skory obdzierali i chce do nas, potrafi tez przyjsc sam. Maz probowal z nim spac tzn na materacu obok, ale on chce mnie, oczywiscie jak sie podrze ze chce do mamy, do sypialni, ze do dzidzi i maz mu tlumaczy ze my spimy itp to w koncu po dluzszym czasie zasypia. Robi sie to irytujace. Dzis spi z nami i cos zaczal gadac w nocy, ja mowie spokojnie, zeby byl cichutko bo tata i Ania spia a on ze nie... Wzielam i go wyniokslam do jego pokoju i tam iczywiacie histeria, ze ja mam spac obok itp... Nie wiem co robic, bo to meczaca sytuacjan nie dosc ze do niej wstaje to jeszcze on, a bie chce spac kolo niego, bo wolala bym miec mala obok. Miala tak ktoras, jakies rady?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Karolina - moja to od początku potrafiła się przekręcić, ale teraz jakby mniej, muszę poobserwować, wczoraj próbowała i jej nie wyszło, ale teraz układam jej rączki wzdłuż ciała, a kiedyś dawałam do przodu więc pewnie dlatego. Jak miała z przodu to raz dwa się przekręcała, jak ma wzdłuż ciała to się umęczy, żeby je dać do przodu, a gdzie tam myśleć jeszcze o przekręceniu.
Flammie - moja się rozgłużyła, ale w zasadzie ostatnio. Wydaje dźwięki radości na głos, ale to jeszcze nie jest śmiech w głos. Widzisz, jak to jest. U jednego z tym lepiej, u drugiego z tym, jak z każdym :) I Twój Synuś tu na zdjęciu sam się tak podniósł z tych rączek ułożonych do tyłu, wzdłuż tułowia?? Bo ja mojej jak dam rączki do przodu to też tak się podniesie, ale jak ma ręce do tyłu to w życiu ich nie podciągnie do przodu i się nie podniesie. Twój się ślicznie podnosi :) Dobrze jej za to idzie z unoszeniem głowy na mojej klacie :D
Toteczka - jakbym moją widziała :) :)
Wmazur - :( Trzymaj się kochana!! To samo pomyślałam, że taki piękny pokój wyszykowałaś Maleństwu, ehh :/ A to tak można z dnia na dzień pozbawić kogoś mieszkania?? Życzę wytrwałości, żeby się wszystko poukładało, a wyniki były w porządku,bo zdrowie najważniejsze!! A Ty karmisz piersią? Kiedy wyczułaś guzka, w ciąży jeszcze? No i miałam pisać, że wydaje mi się, że Synuś do Ciebie podobny :)
Kaskaw - a do jakiego specjalisty idziesz z tym przekręcaniem główki?? Moja też bardziej woli prawą stronę :/

Moje dziecię co prawda nie podnosi sie samo, główkę z leżenia różnie, zależy jak mu się chce. Ale gaduła niepojęty. Pomijam, że płacze na brzmienie "nie", to oprócz śmiechu w głos jest "ej" "agu" itd. Z rana zawsze jak się rozgada i śmieje to serce rośnie :)

Witajcie dziewuszki :)

Ja zakatarzona, ze starszaka na mnie przeszlo.. modle się tylko zeby Mateuszek się nie zarazil.

Milego dnia :*

Wmazur wspoczuje sutuacji i zycze byscie szybko znow ulozyli sobie wszystko tak jak chcecie.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj synus spal do 2:30 a później id 3:30 do 7. Martwię sie ze malo je. O 2:30 zjadl mi 90 a o 7 80 ml i narazie nic. Je okolo 6posilkow ale raz zje 120 a raz 60. Mam tylko zwykla wage i widze ze przybiera ale jakiegos szalu nie ma. Moze mu ten bebilon comfort nie smakuje? Juz,sama nie wiem, chce mu zmienic na zwykły bebilon albo nan ale dopiero po 3-miesiącu, jak tak dalej bedzie ro nie wien czy nie zrobie tego wczesniej

Wmazur współczuję sytuacji

Fazerkamm zdrówka

O my tak podnosimy głowę

Załączniki

• 20160928_095812.jpg
    20160928_095812.jpg
    421,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry