reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja - super :) To Ty dajesz jej rączki do przodu czy prostujesz do tyłu wzdłuż tułowia i Nastka sama je do przodu przesuwa?
Madziolina - może to jakiś bunt + zmiana jaka nastąpiła u Was w domu? Ciężka sprawa, współczuję, ewidentnie potrzebuje Twojego zainteresowania i okazuje to w taki, a nie inny sposób. W nocy woła Cię głośnym krzykiem, bo wie, że jak budzi się Ania i płacze to idziesz do niej czy jesteś obok, jak razem śpicie. Domaga się uwagi. Ciężkie to są sytuacje :( Na pewno jemu też okazujesz miłość i ciepło i mówisz mu, że jest ukochanym Synkiem, najważniejszym synkiem w domu. Wytrwałości i cierpliwości.

reklama
I tak

Załączniki

• 2016-09-28 10.37.39.jpg
    2016-09-28 10.37.39.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, a jak wasze brzuszki? Ja mam spory jeszcze, ale taki jakby pelny, a nie, ze skora wisi... czy tak macie? Czy mam sie martwic, ze sie nie obkurczyla macica czy to jest ok?

Nastusia juz pieknie glowke trzyma.

Madziolina, ciezka sytuacja z synkiem. Moze faktycznie domaga sie uwagi... oby szybko mu minelo...

Madziolina u mnie jest to samo. W dodatku maly ma zapalenie oskrzeli wiec narazie on spi z mezem na moim miejscu a ja z mala w pokoju dzieci. Mala w lozeczku a ja na lozku syna (140/70)
Ale jak zasypia to caly czas musze byc przy nim a maz nie moze sie zblizyc absolutnie

No to z Helena czeka nas neurolog ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila - tak, jak ułoze raczki wzdłoz ciała to przenosi do przodu i podpiera sie na nich. Ale musial sie tego nauczyc i złoscil sie na poczatku. Ostatnio to nawet sie juz w przenoszenie rak nie bawi tylko od razu głowa i nogi do gory, a rece dalej wzloz ciala i taka kołyske robi... Do cyrku sie nada jak podrosnie :p

Polecam kłasc maluchy na brzuszku tak by sie nie slizgały - ja kłade w samej pieluszce albo bodziaku z krotkim rekawkiem na przewijaku z plastikowa mata, albo na takiej macie do cwiczen. W ubrankach tez ale jak ma dobry chwyt z podłozem to jest szalenstwo :p

Moj maluch tez ma ulubiona strone i ciagle przekreca glowke. Bylismy u rehabilitantki i pomogło bardzo! Nadal preferuje te jedna strone, ale juz łatwiej mu głowke ułozyc na druga. A jest nieciekawie bo mu sie spłaszczyła troche z tej jednej strony. Na prawde polecam wizyte! Nas jeszcze jedna czeka, jak dobrze bedzie to ostatnia.

Madziolina u mnie jest to samo. W dodatku maly ma zapalenie oskrzeli wiec narazie on spi z mezem na moim miejscu a ja z mala w pokoju dzieci. Mala w lozeczku a ja na lozku syna (140/70)
Ale jak zasypia to caly czas musze byc przy nim a maz nie moze sie zblizyc absolutnie

No to z Helena czeka nas neurolog ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jej ciezko. Tylko najgorsze ze nie wiem co robic. Bo jak spi z nami to ja budzi czasem, z mezem nie chce, a jak z nim spi to i tak aeantura bo on chce do mamy i Ani... Nie wiem czy z uporem maniaka go odnosic do lozeczka, czy pozsolic mu spac w naszym lozku, czy moze lozko jego przeniesc mu do naszej sypialni? Aaaaa!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia ciezka sprawa. Jabym nie przynosiła lozka bo skonczy sie tak ze bedzie z wami spal w pokoju a jeżeli juz sie nauczyl sam sppac to sie cofnięcie, napewno jest ciezko ale spróbuj przeczekać, duzo mu tlumacz w trakcie dnia, przytulaj wieczorem, przeczytaj bajke i nie denerwuj sie na niego. Dużo sily, wytrwalosci a dasz,rade. Maz niech ci pomaga

Dziewczyny, a jak wasze brzuszki? Ja mam spory jeszcze, ale taki jakby pelny, a nie, ze skora wisi... czy tak macie? Czy mam sie martwic, ze sie nie obkurczyla macica czy to jest ok?

Nastusia juz pieknie glowke trzyma.

Madziolina, ciezka sytuacja z synkiem. Moze faktycznie domaga sie uwagi... oby szybko mu minelo...

U mnie tez jeszcze lekki brzuszek ale nie zwisajacy tylko taki pelny i pepek troche wydety na wierzch. Hmmm

reklama
Do góry