reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja - super :) To Ty dajesz jej rączki do przodu czy prostujesz do tyłu wzdłuż tułowia i Nastka sama je do przodu przesuwa?
Madziolina - może to jakiś bunt + zmiana jaka nastąpiła u Was w domu? Ciężka sprawa, współczuję, ewidentnie potrzebuje Twojego zainteresowania i okazuje to w taki, a nie inny sposób. W nocy woła Cię głośnym krzykiem, bo wie, że jak budzi się Ania i płacze to idziesz do niej czy jesteś obok, jak razem śpicie. Domaga się uwagi. Ciężkie to są sytuacje :( Na pewno jemu też okazujesz miłość i ciepło i mówisz mu, że jest ukochanym Synkiem, najważniejszym synkiem w domu. Wytrwałości i cierpliwości.

reklama
I tak

Załączniki

• 2016-09-28 10.37.39.jpg
    2016-09-28 10.37.39.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 72
Dziewczyny, a jak wasze brzuszki? Ja mam spory jeszcze, ale taki jakby pelny, a nie, ze skora wisi... czy tak macie? Czy mam sie martwic, ze sie nie obkurczyla macica czy to jest ok?

Nastusia juz pieknie glowke trzyma.

Madziolina, ciezka sytuacja z synkiem. Moze faktycznie domaga sie uwagi... oby szybko mu minelo...

Madziolina u mnie jest to samo. W dodatku maly ma zapalenie oskrzeli wiec narazie on spi z mezem na moim miejscu a ja z mala w pokoju dzieci. Mala w lozeczku a ja na lozku syna (140/70)
Ale jak zasypia to caly czas musze byc przy nim a maz nie moze sie zblizyc absolutnie

No to z Helena czeka nas neurolog ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lila - tak, jak ułoze raczki wzdłoz ciała to przenosi do przodu i podpiera sie na nich. Ale musial sie tego nauczyc i złoscil sie na poczatku. Ostatnio to nawet sie juz w przenoszenie rak nie bawi tylko od razu głowa i nogi do gory, a rece dalej wzloz ciala i taka kołyske robi... Do cyrku sie nada jak podrosnie :p

Polecam kłasc maluchy na brzuszku tak by sie nie slizgały - ja kłade w samej pieluszce albo bodziaku z krotkim rekawkiem na przewijaku z plastikowa mata, albo na takiej macie do cwiczen. W ubrankach tez ale jak ma dobry chwyt z podłozem to jest szalenstwo :p

Moj maluch tez ma ulubiona strone i ciagle przekreca glowke. Bylismy u rehabilitantki i pomogło bardzo! Nadal preferuje te jedna strone, ale juz łatwiej mu głowke ułozyc na druga. A jest nieciekawie bo mu sie spłaszczyła troche z tej jednej strony. Na prawde polecam wizyte! Nas jeszcze jedna czeka, jak dobrze bedzie to ostatnia.

Madziolina u mnie jest to samo. W dodatku maly ma zapalenie oskrzeli wiec narazie on spi z mezem na moim miejscu a ja z mala w pokoju dzieci. Mala w lozeczku a ja na lozku syna (140/70)
Ale jak zasypia to caly czas musze byc przy nim a maz nie moze sie zblizyc absolutnie

No to z Helena czeka nas neurolog ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jej ciezko. Tylko najgorsze ze nie wiem co robic. Bo jak spi z nami to ja budzi czasem, z mezem nie chce, a jak z nim spi to i tak aeantura bo on chce do mamy i Ani... Nie wiem czy z uporem maniaka go odnosic do lozeczka, czy pozsolic mu spac w naszym lozku, czy moze lozko jego przeniesc mu do naszej sypialni? Aaaaa!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia ciezka sprawa. Jabym nie przynosiła lozka bo skonczy sie tak ze bedzie z wami spal w pokoju a jeżeli juz sie nauczyl sam sppac to sie cofnięcie, napewno jest ciezko ale spróbuj przeczekać, duzo mu tlumacz w trakcie dnia, przytulaj wieczorem, przeczytaj bajke i nie denerwuj sie na niego. Dużo sily, wytrwalosci a dasz,rade. Maz niech ci pomaga

Dziewczyny, a jak wasze brzuszki? Ja mam spory jeszcze, ale taki jakby pelny, a nie, ze skora wisi... czy tak macie? Czy mam sie martwic, ze sie nie obkurczyla macica czy to jest ok?

Nastusia juz pieknie glowke trzyma.

Madziolina, ciezka sytuacja z synkiem. Moze faktycznie domaga sie uwagi... oby szybko mu minelo...

U mnie tez jeszcze lekki brzuszek ale nie zwisajacy tylko taki pelny i pepek troche wydety na wierzch. Hmmm

reklama
Do góry