reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Spróbowalam mala wziasc na popoludniowy spacer w foteliku żeby nie plakala i zobaczcie efekt
IMG-20160928-WA0005.jpg

Załączniki

• IMG-20160928-WA0005.jpg
    IMG-20160928-WA0005.jpg
    177,1 KB · Wyświetleń: 461
Dziewczyny, a jak wasze brzuszki? Ja mam spory jeszcze, ale taki jakby pelny, a nie, ze skora wisi... czy tak macie? Czy mam sie martwic, ze sie nie obkurczyla macica czy to jest ok?

Nastusia juz pieknie glowke trzyma.

Madziolina, ciezka sytuacja z synkiem. Moze faktycznie domaga sie uwagi... oby szybko mu minelo...

Hej. No właśnie ja tak mam :( też wyglądam, jakbym była w początkowych miesiącach ciąży, choć waga tylko kg więcej niż przed ciążą i ogólnie to się mieszczę w ubrania sprzed. Może ćwiczenia zacznę jakieś nie takie bardzo intensywne.

Dziewczyny moj maluszek nie chce zjeść, od rana zjadl 210 ml a jest prawie 16, zje 50 i koniec :( martwie sie. Nic mu nie jesr oprocz tego bo zachowuje sie normalnie..

Julka, a co ile go karmisz? Może za małe przerwy między posiłkami?

Spróbowalam mala wziasc na popoludniowy spacer w foteliku żeby nie plakala i zobaczcie efektZobacz załącznik 775449

Toteczka, genialne ;)

Przepraszam, nie pamietam która z Was pisała o macie Fisher Price. Rainforest nie mogę znaleźć, żeby grała, jest coś takiego tylko.... Czy to o taką chodziło?
f3f93edf4891a1c0ae86d2421d98

Ewentualnie taka
478d15574a15a6c47650bcdc3e72

nieufna, to jest tak, że mozna ustawić muzyczke by włączała się jak się mata zatrzęsie a dokładnie to zielone u góry. Ma to od spodu światełka i chyba ma też jakiś czujnik ruchu. Jak dziecko poruszy zabawką, pałąkiem albo jak dobrze będzie nóżkami kopać tak by tymi pałąkami zatrząść to muzyczka i światełka się włączają :)

Asia, udanej zabawy życzę małej :)

Mata jest o tyle fajna, że można zmieniać ułożenie zabawek albo jakieś nowe powiesić by się nie nudziło dziecku. Na minus to mi się wydaje, że sama mata jest dość cienka, więc coś pod spód kładę.

reklama
Do góry