reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej my po szczepieniu płacz straszny uspokoila się dopiero jak butle dostała nawet cyca nie chciała i 40min po szczepieniu ulala mam nadzieję ze coś tej szczepionki na Rota się wchlonelo

Waży już 5770 przybrała ponad kilo w miesiąc

reklama
Dziewczyny Was też tak ssie w żoładku w nocy? Ja to bym najlepiej jadła razem z nią przy każdej pobudce a kiedy karmiłam piersią to obowiązkowo wcinalam

Hej! Miska dzis obudzila sie ok 1.30 i spala potem do 5 i mysle, ze by jeszcze pospala, ale moj syn spiac z nami zaczal plakac, krzyczec i jak go przytulilam i powiedzialam zeby byl cichutko, ze jestem obok i ze obudzi tate i Anie to on znowu zaczal gadac i krzyczec i Mala sie obudzila...
Nie wiem co z nim robic... Chyba jednak nie bedzie spania z nami, bo gdyby on spal i byl grzeczny to ok, ale on budzi Anie, wiec albo maz z nim bedzie spal narazie i trudno jego widzimisie, ze chce do mamy skoro maz go przytula i czuje sie przy nim bezpieczny mnie nie interesuje. Wczoraj ja trzymalam Anie a on sobie wymyslil, ze mama go bedzie myla, to powiedzialam, ze dzis tatus, a on w ryk i ze mam dac tacie Anie i go unyc. Powiedzielisny, ze dzis Cie myje tatus i ubiera i zawolaj jak bedziesz chcial zebg Cie umyl. Po 5 min ryku zawolal tate i pieknie sie wykapali i ubrali i sie do niego naprzytulal. Wiec to jest jednak chyba zazdrosc.
Sory ze tak o mnie i dlugo ale musialam sie wyzalic

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolinka a probowalas tlumaczyc ? U mnie odrobine pomoglo..
Chociaz dzisiaj spalismy wszyscy na jednym lozku..
Tez jest ogromnie zazdrosny. Jak jestesmy wszyscy to Szczepan kocha mała, caluje itd. A jak na chwile sa sami to zawsze cos dorobi.. Nawet jak dzisiaj spalismy to zarzucal na nia nieświadomie noge..

Helensa kończy dzisiaj trzy miesiace <33 no i idziemy zaraz na szczepienie. .

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane. Troche mnie nie byloi postaram sie nadrobić co sie działo. Pola ma sie dobrze antybiotyk ktory dostala zadziałał jest jeszcze mały katar ale możemy juz spacerować. Oczywiście przez chorobę nauczyła się na rączkach nosić a przy jej wadze 6,5kg daje mi to w kość. Za tydzień kończymy magiczne 3 mce. Jeszcze 1 mc i moze juz spróbujemy jabłuszko[emoji4][emoji4] nie mogę się doczekać [emoji2][emoji2]. Dziewczyny karmiące mm czy zageszczacie juz mleczko jakimś kleikiem?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile wasze maluchy zjadaja? Wtdaje mi sie ze moj malo je, moze z 6 porcji po 120 ml a nawet nie wiem czy tyle sie uzbiera, teraz po prawie 4 godzinach zjadl 70...
Julka moja Pola je każdą butle w całości a porcje robie jej juz jak na 4 mce. Raz zje 120 raz 150. Nie martw sie tym ze maluch nie zjada Ci calej butli jezeli przybiera na wadze i wytrzymuje tyle czasu to nic sie nie dzieje. A jakim mlekiem karmisz?

reklama
Witajcie kochane. Troche mnie nie byloi postaram sie nadrobić co sie działo. Pola ma sie dobrze antybiotyk ktory dostala zadziałał jest jeszcze mały katar ale możemy juz spacerować. Oczywiście przez chorobę nauczyła się na rączkach nosić a przy jej wadze 6,5kg daje mi to w kość. Za tydzień kończymy magiczne 3 mce. Jeszcze 1 mc i moze juz spróbujemy jabłuszko[emoji4][emoji4] nie mogę się doczekać [emoji2][emoji2]. Dziewczyny karmiące mm czy zageszczacie juz mleczko jakimś kleikiem?

Ja raz nanoc dalam troche kleiku kukur do mleka ale chyba jej nie smakowalo

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry