reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Chciałabym dziewczyny zaglądać jak najczęściej ale mamy taką obecnie sytuację że brak mi czasu sił i wszystkiego dostaliśmy wypowiedzenie z domu i praktycznie nie mamy się gdzie podziać więc ja muszę się pakować i wracać na jakiś czas do Polski a może je wynająć pokój u znajomych i taki jest plan na najbliższe cztery miesiące ja będę Latała tutaj z małym na szczepienia do Anglii a mąż będzie na weekendy przylatywał z odwiedziny. Do Polski nie było wyjścia bo tutaj jest ciężko tak na szybko coś wynająć z małym dzieckiem poszliśmy do takiej działalności żeby nam dali dom zastępczy ale stwierdzili że mogą nas tylko umieścić w domu dla bezdomnych więc bez przesady wolę już wrócić do Polski zwłaszcza że ta mamy własne mieszkanie tylko płakać mi się chce. Bo to nasza trzecia przeprowadzka w ciągu dwóch lat każda przeprowadzka to koszta bo tutaj wynajęcie mieszkania wygląda całkiem inaczej niż w Polsce to trzeba płacić agencji za to że sprawdzają czy nie jesteś zadłużony do tego dużą kaucje i od razu za półtorej miesiąca z góry więc sama przeprowadzka to koszt około 2000 £ szkoda gadać do tego jakiś czas temu wyczułam Kózka na piersi poszłam do lekarza który mnie zbadał bo strasznie mnie bolą dziś Byłam w szpitalu na badaniach robili mi Biopsja i będę czekała teraz na wyniki ale że w niedzielę lecę do Polski i mąż tutaj zostaje to on odbierze moje wyniki[emoji26]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ojejku to faktycznie wszystko na kupę się zwaliło, ale co nas nie zabiję to nas wzmocni. Wszystko będzie dobrze głowa do góry.

reklama
No porazka jakas 3dni siedziałam i ryczałem schudłam strasznie wyglądam słabo jak bym "ćpała " blada oczy podkrążone osłabiona dzis Nas pakowałem i bede wysyłała paczki w piatek mamy oddać klucze wiec musieliśmy wynająć garaż na rzeczy tak mi złe mebelki małego itp musiałam sprzedać tak ładnie Mu pokpić zrobiłam w6miasiacu ciazy go malowałam itp a teraz wszystko ch.. Strzelił

wmazur, przykro mi :( Pamiętam na zdjęciach jaki piękny pokoik zrobiłaś.. taka szkoda. Życzę by się wszystko ułożyło!

Flammie pięknie się podnosi. Moja tylko głowę unosi i zaraz jej opada. Jak jest w chuście albo na rękach w pozycji pionowej to jej lepiej idzie. Za to śmieje się w głos i też udaje, że kaszle! Sporo też gada i łapie różne rzeczy w rączki.
a to mój z tym kaszlem tez tak ma:D ja mówię "oj" a on się cieszy

No porazka jakas 3dni siedziałam i ryczałem schudłam strasznie wyglądam słabo jak bym "ćpała " blada oczy podkrążone osłabiona dzis Nas pakowałem i bede wysyłała paczki w piatek mamy oddać klucze wiec musieliśmy wynająć garaż na rzeczy tak mi złe mebelki małego itp musiałam sprzedać tak ładnie Mu pokpić zrobiłam w6miasiacu ciazy go malowałam itp a teraz wszystko ch.. Strzelił

Bardzo bardzo wspólczuję i tylko mogę domyslać się jak się czujesz..życzę dużo sił i wytrzymałości

Wmazur współczuję, oby wszystko się pozytywnie rozwiązalo.

Też uważam że fajnie wymieniać się tym jakie nasze dzieciaczki nabywają nowych umiejętności, jak które się rozwija ale nie ma co się martwić że moje czegoś jeszcze nie robi bo każde dzieciątko rozwija się indywidualnie i jeśli lekarz nie widzi nic niepokojącego w rozwoju to na wszytko przyjdzie czas:-)

Wmazur.. Ja również Ci wspolczuje.. Ciezko tak na walizkach przez te pare miesiecy z malym dzieckiem..
A jezeli chodzi o Twoje zdrowie.. Znalazlam dzisiaj ciekawy wpis na blogu jednej dziewczyny, moze choć trochę Ci pomoże i uwolni od problemu. Link do: Noszenie biustonosza a rak piersi. Czy istnieje jakiś związek?

Moja mala chyba przechodzi skok-non stop musi byc przy mnie bo inaczej ryk nie z tej ziemi..
Jezeli chodzi o podnoszenie to cwiczylysmy to ale juz nie msze tego robic bo jak mała klade na prosto to sama sie dosc wysoko podnosi.. I oczywiscie najlepiej by bylo jakby od razu siedziala, a ze jej nie mam zamiaru narazie sadzac to mamy w domu koncerty przepiekne ;))
Rozgadana jest przepieknie, ale przekrecanie jej nie idzie, troszke leniwa jest ;)
Aga cieszę sie ze zdjecia wrocily ;)
Jezeli chodzi o chuste to mam ciążowa kurtke zimowa w ktora sie obie miescimy więc mamy z glowy ;)

Aaa.. Musze sie z mala wybrac do specjalisty .. Strasznie mi przekrzywia glowe na jedna strone :(
Dobranoc mamusie!;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry