Aga30+
Fanka BB :)
Ojejku to faktycznie wszystko na kupę się zwaliło, ale co nas nie zabiję to nas wzmocni. Wszystko będzie dobrze głowa do góry.Chciałabym dziewczyny zaglądać jak najczęściej ale mamy taką obecnie sytuację że brak mi czasu sił i wszystkiego dostaliśmy wypowiedzenie z domu i praktycznie nie mamy się gdzie podziać więc ja muszę się pakować i wracać na jakiś czas do Polski a może je wynająć pokój u znajomych i taki jest plan na najbliższe cztery miesiące ja będę Latała tutaj z małym na szczepienia do Anglii a mąż będzie na weekendy przylatywał z odwiedziny. Do Polski nie było wyjścia bo tutaj jest ciężko tak na szybko coś wynająć z małym dzieckiem poszliśmy do takiej działalności żeby nam dali dom zastępczy ale stwierdzili że mogą nas tylko umieścić w domu dla bezdomnych więc bez przesady wolę już wrócić do Polski zwłaszcza że ta mamy własne mieszkanie tylko płakać mi się chce. Bo to nasza trzecia przeprowadzka w ciągu dwóch lat każda przeprowadzka to koszta bo tutaj wynajęcie mieszkania wygląda całkiem inaczej niż w Polsce to trzeba płacić agencji za to że sprawdzają czy nie jesteś zadłużony do tego dużą kaucje i od razu za półtorej miesiąca z góry więc sama przeprowadzka to koszt około 2000 £ szkoda gadać do tego jakiś czas temu wyczułam Kózka na piersi poszłam do lekarza który mnie zbadał bo strasznie mnie bolą dziś Byłam w szpitalu na badaniach robili mi Biopsja i będę czekała teraz na wyniki ale że w niedzielę lecę do Polski i mąż tutaj zostaje to on odbierze moje wyniki[emoji26]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app