Witam!
Karolina - dopiero teraz doczytałam. Fajnie porozmawiać z takim doradcą, ale u nas to nawet nie wiem, gdzie go szukać
Aga Gunia - zdróweczka dla Poli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dla Kacpra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A współżyjesz bez zabezpieczenia?
Julka -
Moja też się ślini.
Iwona35 - bardzo się cieszę, że się wszystko udało
Oj wiem, jaki to płacz w dziubek, takie żalenie się słodkie hehe
Aga - powodzenia w niedzielę! U nas proboszcz zawsze na chrzcie powtarza, że jak dziecko płacze to i dobrze, ma prawo, też uczestniczy, bo gdyby zaczął płakać chrzestny to już wariatkowo
Taki jego żarcik, ale wiem, że płacz dziecka ogólnie stresuje rodziców, bynajmniej mnie :/ Zwłaszcza w publicznych miejscach!
Pauladabro - haha, a my mamy rocznicę ślubu 8 października
11! A 9 chrzcimy
Ja okresu nie mam, i oby tak jak najdłużej!
Nastka od wczoraj nic mi w dzień nie śpi, skok znowu jakiś czy co? Teraz przysnęła w leżaczku, a ja marzę o tym, by pospała chociaż godzinkę ciągiem, a nie po 10 minut. Nocki ok
Spała od ok 20, bo wychodzę i ona sama zasypia i tylko do niej zaglądam do 4, potem o 7 już wstała. Czyli jedna pobudka. I ona tak ma, czasami dwie pobudki, a czasami gorsze zasypianie i nocki, różnie, ale zazwyczaj ok.
Moja też chyba lubi ciepło. Odkąd w jedną nockę zmarzłam ja i ona, Arek przepala w centralnym i jest błogo
A mimo tego na noc zakładam jej body z długim, pajacyk z łapkami na ręce i wkładam do śpiworka. W dzień ma body z długim i półśpiochy, czasami do tego bluzeczkę, jak się w piecu wypali i jest chłodniej.
No i w końcu gada i się śmieje, już tak na całego, często
Cudne to!!!!
Wyślę już to i zaraz resztę doczytam