reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny
Ja mam po synu dwa nosidełka, ale nie pamiętam kiedy go nosiłam. Kiedy można dziecię do niego włożyc?
Mojej dziś ewidentnie brzuszek doskwierał, ulewała strasznie, szły bąki i kupa za kupą. Wreszcie usnęła.
W nosidle niestety dopiero siedzące dzieci można nosić.

Co z małą Polą?

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny, moj maly tez przeziebiony. Bidulek z niego bo gile po pas i widac ze sie meczy a nie mamy jeszcze ogrzewania bo developer nie ma kasy zeby je zalozyc wiec super.

Nie wiem jak to sie dzieje ale od poniedzialku zjechalam z wagi 2kg. Do wagi sprzed ciazy brakuje mi jakies 0,3kg.

Jutro idziemy na wesele. Niunio zostaje z moja mama a ja juz mam stresa bo nie lubie jak moj M pije alko i zawsze sie klocimy. Moze sie nie nawali za bardzo ;p

Paskudna ta pogoda..

Milego dnia ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry