A u nas dalej ten trądzik, już nie jest jakiś duży, ale jest. U Was już poschodził????????? Placów takich suchych nie ma to chyba nie skaza...
A jak często kładziecie na brzuszku? Jak układacie wtedy rączki, wzdłuż tułowia?? Przekładają same Wasze dzieci te rączki zgięte w łokciach jeszcze do przodu, żeby się podeprzeć i główkę podnieść?
Dziewczyny! Ja nie mam teściów, taty, nie mamy już też dziadków, mąż jest jedynakiem, ja mam dwie siostry, została więc tylko moja mama ze starszej części rodziny, która po całym życiu pracy z dziećmi nawet mi z Nastką nie zostanie sama, bo nie ma sił i się boi. Kocha ją bardzo, mieszka blisko, jak przyjeżdża to się z nią bawi, śpiewa, ale też nie przewinie, bo nie chce się wtrącać, bo my to po swojemu itp. Robi jej na szydełku i drutach różne cudeńka, ja od niej nie wymagam ani prezentów, ani opieki - swoje dzieci wychowała. Jak ją potrzebuję to dzwonię i jest, do chłopców, bo są już starsi. I powiem Wam, że pewnie, że chciałoby się iść do teściów czy rodziców na obiad, wysłać do nich dzieci na noc, żeby kupili coś czasem, ale ich już nie ma i nigdy nie będzie i musimy sobie radzić sami - ze wszystkim. A kiedyś też byłam negatywnie nastawiona do teściów...A teraz człowiek żałuje, za późno, niestety. Nie odnoszę się do żadnej z Was oczywiście, piszę o sobie, bo wiem, że bywa różnie i są różni teściowie i rodzice i czasami się po prostu nie da dogadać i już. Mnie brakuje tej świadomości, że jest ktoś (oprócz mamy), na kogo wsparcie, nie koniecznie finansowe, można liczyć
Moja mama to się zastanawia czy doczeka jeszcze występów Anastazji na Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu...
Flammie - moja też odkryła kciuka! Oby jej do głowy nie przyszło jego ssanie, a już parę razy załapała, unikam jak ognia haha
Aleksandra - czyli to nie skaza??
Iwona35 - a jak palicie?? Często podkładacie? Bo mój pali i podkłada(zawsze jednak Arek
)raz na dobę, gdzieś kiedyś znalazł taki system palenia, coś dokupił, poczytał i rewelacja! Biegać nie trzeba. A czym palicie?
Nieufna, a gdzie kupiłaś kombinezon? Na allegro? Jaki?
Pauladabro - zdrówka dla Maleństwa!
Kamejka, oby nie trzeba było wycinać!
U nas też ciągle rączki w buzi
Uff, jak dobrze Was poczytać
Dałam radę! Buźka