reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Wasz 1okres po porodzie był normalny czy bardzo skromny. U mnie 2 dni leciało bardzo słabo tak jak na początku okresu i sie skończyło. Zaczynam panikowac czy przypadkiem nie jestem w ciąży znowu

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Wasz 1okres po porodzie był normalny czy bardzo skromny. U mnie 2 dni leciało bardzo słabo tak jak na początku okresu i sie skończyło. Zaczynam panikowac czy przypadkiem nie jestem w ciąży znowu

A ja mam od 2 dni takie brazowe plamienke, bolam mnie brzuch przy tym, wiec moze to okres...?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My kupilismy na zapas, przetrzymujemy w przychodni :)

Moj synus tez czapki nie lubi, ale co zrobic. Dzis mu ubralam, maz zniosl go w wozku, ja po 5minutach zeszlam a maly bez czapki. Maz stwierdzil, ze JEST CIEPLO i po co mu. Ja nie wiem... polozna latem mowila, ze ludzie przegrzewaja dzieci w upaly, ale jest chlodno i jak dwumiesieczniak bez czapki. On mi zrobil wyklad, ze przesadzam... kiedy ja sama bylam w bluzie i kurtce. Nie umiem mu przemowic, on by malego ubieral tak jak siebie albo i lzej bo lezy pod kocykiem :( juz wczoraj tez sie o to powadzilismy, musialam mu w kosciele pokazywac, ze dzieci kilkuletnie sa cieplej ubrany niz nasze niemowle... a najlepiej, ze na kazdo jekniecie on go wyciaga z wozka jeszcze. Nie wiem co zrobic by mu przemowic :(
Zawsze sprawdzajcie kark, jak jest bardzo cieply i spocony tzn ze jest za cieplo dzidzi jak jest cieply suchy to jest ok, jak zimny tzn ze dziecku za zimna.. trzymajax sie tych zasad nie przegrzejecie dziecka :) :)

Kacper na antybiotyku ,niestety, staramy sie chronic Pole przed chorobą ale nie da sie. Musiałabym Kacpra chyba zamknąć pod kluczem. Mąż sie denerwuje ze maly schodzi do siostry ale on tez potrzebuje naszej bliskosci no i mnie zeby sie przytulić. Chyba nie tak wyobrażał sobie posiadanie rodzeństwa i dość mocno stara sie zaznaczyć swoją obecność.

Zdrowka dla Kacperka!!

Tego się wlasnie boje.. ze starszak będzie chorowal i przynosil do domu i maly bedzie się zarazal.. ale mam nadzieje ze tak jednak nie bedzie.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj ginekolog mowil ze jak mi przyjdzie okres to na pewno bede wiedziala ze to to bo będzie bardzo obfity.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po uplywie 6 tyg poszlam do ginekologa a na drugi dzien krew. Dzwonię do szpitala i pytam co to a lekarka, ze pewnie okres dostalam. Po tylu miesiącach zapomnialam, ze takie coś istnieje poza tym karmilam piersią więc bardzo wcześnie. Brzuch mnie bolał ale krwi było bardzo mało.

Witam

Fazerkamm jak tam zrzucanie wagi u mnie na razie -1 od kiedy zaczęłam ale czuję się taka lżejsza a nie pełna nażarta ;)

chyba kryzys laktacyjny zakończony noc i do tej pory ładnie jadła z piersi zobaczymy jak będzie dalej chyba musiałam się wyżalić na forum żeby przeszło ;)

reklama
Do góry