reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie
u nas pada...
Toteczka udanej imprezy
Fazerkamm mam nadzieje że z piersią nic poważnego się nie dzieje...
u nas pada...
Toteczka udanej imprezy
Fazerkamm mam nadzieje że z piersią nic poważnego się nie dzieje...
Toteczka83
Fanka BB :)
U nas też okropna pogoda a w dodatku w sukience jakby przybyło wstążek i nie potrafie poradzić sobie z jej wyprasowaniem, kurcze co mnie podkusiło, żeby kupić taką bufiastą! Mam ochotę zrobić w niej" przez przypadek" dziurę i jechać kupić nową.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
pochwal się sukieneczkąU nas też okropna pogoda a w dodatku w sukience jakby przybyło wstążek i nie potrafie poradzić sobie z jej wyprasowaniem, kurcze co mnie podkusiło, żeby kupić taką bufiastą! Mam ochotę zrobić w niej" przez przypadek" dziurę i jechać kupić nową.
Toteczka83
Nie bardzo wiem jak sie dodaje fotki
Toteczka83
Asia28BK
Toteczka udanej uroczystości, sukienka slodziutka :-)
U nas brzydko:-/ i podobno już do końca miesiąca tak ma być.
Moja Zosia chyba zalicza skok rozwojowy, od dwóch dni nie śpi od 20do 24 tylko wielkie oczy, uśmiechy, przeciagania, a potem i tak się budzi o 3 tak jak było jak zasypiala o 20.coprawda nie płacze, ale i tak nie zasnę wiedząc że nie śpi. W dzień natomiast cycus co godzinę i nie jest to związane z małą ilością pokarmu bo tak myślałam wcześniej, a teraz odciagam i daje z butelki to je co godzinę po ok 30ml i nie zje więcej. Mam nadzieję że to minie i wrócimy do karmienia co ok 3godz:-) a odciagam bo dopadł mnie straszny suchy kaszel i nie dam rady jej nakarmić bo zaczynam kaszlec i wyrywam jej sutka jak się odwracam żeby na nią nie kaszlec i nic nie poje:-/
U nas brzydko:-/ i podobno już do końca miesiąca tak ma być.
Moja Zosia chyba zalicza skok rozwojowy, od dwóch dni nie śpi od 20do 24 tylko wielkie oczy, uśmiechy, przeciagania, a potem i tak się budzi o 3 tak jak było jak zasypiala o 20.coprawda nie płacze, ale i tak nie zasnę wiedząc że nie śpi. W dzień natomiast cycus co godzinę i nie jest to związane z małą ilością pokarmu bo tak myślałam wcześniej, a teraz odciagam i daje z butelki to je co godzinę po ok 30ml i nie zje więcej. Mam nadzieję że to minie i wrócimy do karmienia co ok 3godz:-) a odciagam bo dopadł mnie straszny suchy kaszel i nie dam rady jej nakarmić bo zaczynam kaszlec i wyrywam jej sutka jak się odwracam żeby na nią nie kaszlec i nic nie poje:-/
Flammie
Coś czuję, że my też skok rozwojowy zaliczamy. Tylko coś wcześnie, bo gdzieś za tydzień być powinien. Mały znowu nie śpi do północy, mało śpi za dnia i marudny strasznie, mało je, ale często. Widzę jednak, że nagle nabrał koordynacji w rękach - łapie już świadomie brzegi pasa zabezpieczającego w bujaczku i zaciska na nim palce, mnie za ubranie i za włosy, zabawkę motylka za skrzydełka, potrafi się nawet kocykiem przykryć
Dziś zostawiłam małego z mężem i poszłam sobie na rowerze pojezdzić. Jeździłam po dość łagodnym terenie i było ok. Brzucha nie czułam w ogóle nawet podczas jazdy pod górkę. No i co najważniejsze taka samotna przejażdżka dobrze mi zrobiła na moje nerwy
Dziś zostawiłam małego z mężem i poszłam sobie na rowerze pojezdzić. Jeździłam po dość łagodnym terenie i było ok. Brzucha nie czułam w ogóle nawet podczas jazdy pod górkę. No i co najważniejsze taka samotna przejażdżka dobrze mi zrobiła na moje nerwy
reklama