reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Z tym kciukiem to prawda. Ja podobno bardzo dlugo ssalam, przez kilka lat. Smoczka jeszcze mozna kontrolowac, ale kciuka juz nie. Moj niestety smoka wypluwa, bardzo rzadko ssie. Kciuka jeszcze nie odkryl, ale pociesza sie zgietym palcem wskazujacym :p

Na 19 lipca. Nie usypualam jej nigdy w wozku w domu bo na dworze spi tylko jak wozek do przodu jedzie- dziwne co? Moja ssie i smoczek i piastki i kciuk. Jednak wtedy nie spala a teraz jakies 30 min. Jak to mozliwe zeby taki maluch tak dlugo nie spal.

Moj synek dzis za dnia nie mogl zasnac. Bardzo marudny byl i tylko by drzemal mi na rekach.. Nie wiem, ale może go moim stresem i frustracja zarazilam, bo ostatnie dwa tygodnie to bardzo ciezko znosze :hmm: Oj co wieczor sie meblom miekkim obrywa :p

Dolaczam sie do sugestii nieufnej :) U nas taki brzuszek tez dziala. Synek lubi tez po myciu jeszcze w samej pieluszce na brzuszku polezec na przewijaku.

reklama
My po dniu u babci, 3 godzinki byli sami, babcia wniebowzięta. Młody podobno ciągle się do niej śmiał i sobie "rozmawiali". Ja oczywiście tęskniłam, dzwoniłam co godzinę, ale dałam radę.

My też mamy płacz na jedzenie, na nudę, na ból brzuszka.

Do góry