Flammie
Fanka BB :)
Flammie, a Ty rodzilas sn czy cc mialas? Nie pamietam niestety
Miałam cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flammie, a Ty rodzilas sn czy cc mialas? Nie pamietam niestety
A widzisz, i na rowerku ok? Ja chyba spróbuję w nablizszym czasie....Miałam cc
No mama zadowolona i szczęśliwa to i córcia zadowolona i szczęśliwa[emoji3] [emoji255] gratuluję i życzę spokoju a wszystko będzie dobrze[emoji4]My juz po wszystkim, Ewa w Kościele była bardzo grzeczna a byłam pewna, że będzie trzeba z nia spacerować bo w domu tak jest a tymczasem przespala cala mszę. Wyglądala prześlicznie a falbanki gniotla z takim wdziękiem, że nadmiar wstażek przestał mi przeszkadzać Uwielbiam ją!
Witajcie witajcie [emoji4]Ojej, żeby tylko maleństwo sie nie pochorowalo. U nas jak co rano problemy z bąkami, mala się pręży i stęka czasem bączka puści ale brzuch ma twardy a pomasować go nie da bo zaraz się wygina. A jakbym ją na brzuszku położyla to by była histeria, więc dałam smoczek i tulę bo co zrobić. Chciałam zapytac czy mm podajecie coś jeszcze do picia maluchom?