reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja tez bym chciał zrzucić 9 kg , co prawda 4 kg do wagi z przed ciąży ale wczesniej juz było 5 w nadmiarze [emoji1] ja jestem na diecie jem małe porcje i lekkie rzeczy , a waga od 3 tyg ruszyła sie ledwo o kilogram , wiec szczerze to tracę motywacje , a do ćwiczeń jeszcze pewnie troszkę czasu, we wtorek u lekarza muszę zapytać jak to jest po cc dokładnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lizzy_, nie wiem czy mozna, ale jakbym miała stacjonarny to bym sprobowała. Bez szalenstw oczywiscie :)

Kurcze, mały sobie lubi te oczka pocierac.. ale chyba wszystkie dzieci pocieraja, wiec moze z tym naczyniakiem nic sie nie stanie. Bede obserwowac.. nastepna kontrole mamy za miesiac to wtedy zapytam lekarza tez.

No, pakuje kota i lecimy :) Klatka sie na szczescie miesci pod wozkiem wiec jak kot nie bedzie narzekal to powinnam dac rade.

Lizzy_, nie wiem czy mozna, ale jakbym miała stacjonarny to bym sprobowała. Bez szalenstw oczywiscie :)

Kurcze, mały sobie lubi te oczka pocierac.. ale chyba wszystkie dzieci pocieraja, wiec moze z tym naczyniakiem nic sie nie stanie. Bede obserwowac.. nastepna kontrole mamy za miesiac to wtedy zapytam lekarza tez.

No, pakuje kota i lecimy :) Klatka sie na szczescie miesci pod wozkiem wiec jak kot nie bedzie narzekal to powinnam dac rade.
Flammie powodzenia[emoji38] ja mam dwa koty i samochodem je woże a to wielka wyprawa bo mam jedną klatkę więc muszę brać córkę żeby tego drugiego trzymała żeby nie łaził po samochodzie. Na co go szczepisz? Czy tylko odrobaczasz?

Ja bym chciała 20 kg ważyłabym wtedy jak dawniej ale do wyjściowej 12 kg przed ciążą ok 7 kg mi przybyło[emoji15]

reklama
fazerkamm dziękuję
ja mam dietę od dietetyk ale nie mogę jej stosować bo tam dużo nabiału jest a ja nie mogę teraz nabiału
wypiłam dzisiaj kawę z mlekiem bez laktozy zobaczę jak niunia zareaguje

Nastka jeszcze śpi aż byłam sprawdzić czy oddycha

no i mam pytanie Czy dokarmiacie wodą?
Ja nie dopajam wodą ani żadnymi herbatkami, tylko kp.
Mi do wagi sprzed ciąży zostało 5,5 kg

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry