reklama
powinny zniknąć same do roku, max 2 tylko, że nie powinno się ich urażać bo moga powstać owrzodzenia a wtedy to już operacja. Nie urażać na paluchu u nogi w momencie kiedy zacznie chodzić to dla mnie póki co niewyobrażalne ale będę się martwić poźniej, bo może zejdzie do tego czasu
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Moj wczoraj sie zadlawil chyba slinka, nie mogl zlapac oddechu, zaczal wrecz odplywac, dobrze ze w tym wszystkim zachowalam zimna krew, bo nie,wien co by bylo. Po tym wszystkim nie mogłam spac, ale maly i tak kiepsko spal. Nir kapalismy sie wczoraj bo wydawalo misie ze ma katarek i zasypial 2,5 godziny a snu twardego nie mial przez cala noc
fazerkamm
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki
Kurka nie nadazam wszystkiego ogarnąć... starszak za chwile do szkoly pojdzie to moze bede miała ciut wiecej czasu. Kochane moje trzymajcie za mnie kciuki bo od dzis walcze o lepsza siebie. Mam nadzieje ze mi sie uda i znow za wadze zobaczę 52kg.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurka nie nadazam wszystkiego ogarnąć... starszak za chwile do szkoly pojdzie to moze bede miała ciut wiecej czasu. Kochane moje trzymajcie za mnie kciuki bo od dzis walcze o lepsza siebie. Mam nadzieje ze mi sie uda i znow za wadze zobaczę 52kg.
iwonaimaja
fazerkamm trzymam
ja też walczę zostało mi 14kg
fazerkamm
fazerkamm trzymam
To mi do wyjsciowej 10kg, do takiej co bede się dobrze czula 12kg a do wymarzonej 14kg.
Nastawilam sie fest na diete, mam rozpisana na dwa tyg. Mam nadzieje ze po tych dwoch tyg. będzie widać pierwsze efekty.
Iwonka trzymam i za Ciebie kciuki!!
fazerkamm
Julka mi Mateusz dwa razy tak zrobil zaraz na poczatku.. dmuchnelam szybko w buzke i po sekundzie wrocilo wsio do normy ale strach pozostal.. straszne przezycie.
iwonaimaja
fazerkamm dziękuję
ja mam dietę od dietetyk ale nie mogę jej stosować bo tam dużo nabiału jest a ja nie mogę teraz nabiału
wypiłam dzisiaj kawę z mlekiem bez laktozy zobaczę jak niunia zareaguje
Nastka jeszcze śpi aż byłam sprawdzić czy oddycha
no i mam pytanie Czy dokarmiacie wodą?
ja mam dietę od dietetyk ale nie mogę jej stosować bo tam dużo nabiału jest a ja nie mogę teraz nabiału
wypiłam dzisiaj kawę z mlekiem bez laktozy zobaczę jak niunia zareaguje
Nastka jeszcze śpi aż byłam sprawdzić czy oddycha
no i mam pytanie Czy dokarmiacie wodą?
reklama
iwonaimaja
a i Nastka często krztusi się wtedy wystarczy jak jej dmuchnę w twarz ale strasznie się wtedy boję że jej coś będzie