reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
powinny zniknąć same do roku, max 2 tylko, że nie powinno się ich urażać bo moga powstać owrzodzenia a wtedy to już operacja. Nie urażać na paluchu u nogi w momencie kiedy zacznie chodzić to dla mnie póki co niewyobrażalne ale będę się martwić poźniej, bo może zejdzie do tego czasu

Moj wczoraj sie zadlawil chyba slinka, nie mogl zlapac oddechu, zaczal wrecz odplywac, dobrze ze w tym wszystkim zachowalam zimna krew, bo nie,wien co by bylo. Po tym wszystkim nie mogłam spac, ale maly i tak kiepsko spal. Nir kapalismy sie wczoraj bo wydawalo misie ze ma katarek i zasypial 2,5 godziny a snu twardego nie mial przez cala noc

fazerkamm trzymam
ja też walczę zostało mi 14kg

To mi do wyjsciowej 10kg, do takiej co bede się dobrze czula 12kg a do wymarzonej 14kg.

Nastawilam sie fest na diete, mam rozpisana na dwa tyg. Mam nadzieje ze po tych dwoch tyg. będzie widać pierwsze efekty.

Iwonka trzymam i za Ciebie kciuki!!
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm dziękuję
ja mam dietę od dietetyk ale nie mogę jej stosować bo tam dużo nabiału jest a ja nie mogę teraz nabiału
wypiłam dzisiaj kawę z mlekiem bez laktozy zobaczę jak niunia zareaguje

Nastka jeszcze śpi aż byłam sprawdzić czy oddycha

no i mam pytanie Czy dokarmiacie wodą?

Ja bym tak do dobrego samopoczucia z 10kg mniej chciala... ale ciezko na samej diecie i spacerach. Staram sie chodzic i zdrowo odzywiac a waga stoi....
Fazerka masz bardzo restrykcyjna ta diete?

reklama
Do góry