reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Madziolina, ale ci pięknie maleństwo spało!! Tak mi się właśnie marzy :)
Mój mały śpi ładnie, ale gdzieś od pierwszej i usypianie wieczorem jest koszmarne. Dziś spróbuje go ululać wcześniej, może się uda.

Kamejka, będzie gimnastyczką! :)

Mi się raz chyba zdarzyło, że się podczas wiercenia prawie przekręcił, ale go przytrzymałam, bo był na przewijaku. Póki co jak na pleckach leży to odpycha się nóżkami i czasem po nocy rano to leży z główką przyciśniętą to ściany kosza :p

Dziś mnie czeka mega wyprawa - muszę iść z kotem na szczepienia. Aż się boje jak tu dać radę z dzieckiem w wózku i kotem w klatce. Jeszcze jak mi się oboje rozpłaczą w autobusie to dopiero będzie ciekawie :p

moja się jeszcze nie przewraca a ma już prawie 3 miesiące

dzisiejsza nocka lepsza ale nie spałyśmy od 4 niunia zasnęła po 8 ja zaraz też się zabieram na drzemkę

Kamejka wrzucę zdjęcie ale jak będę miała bo my jeszcze czekamy na chrzciny:) 18 września mamy.
Młody po szczepieniu nie dostał gorączki ale był całą noc marudny. Nie wiedział czego chce. Popłakiwał ale nie było histerycznego płaczu. O 5 rano tak padłam, że nie słyszałam jak dziewczynki do szkoły wstały. Zerwałam się o 7 by je obudzić a tu okazało się że w domu już pusto. Musiały być bardzo cicho albo ja bardzo wyłączona.
Nikoś ma naczyniaka jamistego palucha lewego u nogi i wodniaka jądra prawego- wszystko do wyrośnięcia z tego, więc będziemy obserwować. Swoją drogą jednak z chłopakami więcej zachodu. Naczyniaka wyłapałam sama a o wodniaku nie miałam pojęcia do wczorajszego szczepienia. Myślałam, że taka jego natura że jedno jajeczko większe (wodniak jest nieduży i jest naprawdę niedużo większe). Muszę jedynie podciągać mu jajeczka do góry teraz i podkładać gazik by w tej pozycji pozostawały. Pytałam też o ściaganie napletka przy higienie synka bo opinie są różne w temacie czy to robić czy nie. Lekarz powiedział "o mój Boże nie!". Ufam mu i będę się tego tzrymać. Obsługa dziewczynek była mnie skomplikowana:)

Witajcie :-) u nas też po wieczornych placzach dobra noc, spała mi od 20 do 4 prawie! Aż się z przyzwyczajenia obudzilam sama o 2 a tu mała śpi :-)

Flammie o to rzeczywiście wyprawa będzie z Kotem :-)

Moja ma na karku znamię naczyniowe tzw. Dziobniecie bociana:-) u na lewej powiecie tzw. Pocałunek anioła :-) heh tak mi lekarz powiedzial :-) mają z czasem zniknąć.

Dzisiaj przychodzi do mnie w odwiedziny szef z żoną, no tego to się nie spodziewałam:-p

Iwonaimaja, to fakt. Dawniej wstawał co 3 godziny Teraz śpi coraz dłużej. Ale chyba śpioszek po mamusi:p najlepsze jest to, że o tej 4:00 Obudziłam się na pierwsze jęki maluszka, A po 6 mąż szykował się do pracy i nawet nie kojarzę kiedy... a jeszcze z psem wychodził

Witajcie :-) u nas też po wieczornych placzach dobra noc, spała mi od 20 do 4 prawie! Aż się z przyzwyczajenia obudzilam sama o 2 a tu mała śpi :-)

Flammie o to rzeczywiście wyprawa będzie z Kotem :-)

Moja ma na karku znamię naczyniowe tzw. Dziobniecie bociana:-) u na lewej powiecie tzw. Pocałunek anioła :-) heh tak mi lekarz powiedzial :-) mają z czasem zniknąć.

Dzisiaj przychodzi do mnie w odwiedziny szef z żoną, no tego to się nie spodziewałam:-p

To moj tez ma takie znamie na prawj powiece! Myslalam, ze moze sie zadrapnal, ale jak popatrzylam w google to to naczyniak jest :( Lekarz ci powiedzial, ze to zniknie z czasem? Cos trzeba z tym robic? Smarowac czyms?

reklama
moja ma na karku naczyniaki ale powiedzieli mi że mam obserwować czy nie powiększają się a tak to powinny zniknąć Majka też takie miała i znikły tylko nie wiem kiedy

Do góry