reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Lizzy_ zawsze możesz iść i zobaczyć jak się bedziesz czuć po ćwiczeniach :) Ja na prawdę myślę, że rowerek albo stepper czy coś tego typu powinno być ok, byle brzucha nie obciążać.

Aga30+
było odrobaczenie i szczepienie, ale nie wiem dokładnie na co. Mąż zawsze zabierał kota na szczepienia [emoji14]

Dałam rade jakoś, ale żałowałam, że nie mam samochodu. Frajde miał każdy poza biednym kotem [emoji14] Pomiałkiwał całą drogę. Ludzie na ulicy zagadywali do wózka. Jedna babunia myślała, że ja tak na spacery chodzę z dzieckiem i kotem - wyjaśniłam, że do weterynarza idziemy :rofl2:

Tak się zapakowałam:

Zobacz załącznik 771976

Mały nie śpi od 2 i będę zabawiać do 8-9 mam nadzieje :)
Hehe Dzielna dziewczyna z Ciebie[emoji38] Ja to bym sie stresowała czy mi kot nie ucieka[emoji1]

reklama
Hejka!!! Oj jak miło Was poczytac :)

Co do wagi po cc to zostało mi 8kg z moich 30 przybranych. Obecnie waze 55kg. Chcialabym z 52. Brzuch jest jeszcze takim flakiem- pewnie wiecie o czym mowie, ale nie cwicze, bo podobno w srodku mam jeszcze wyczuwalne szwy :(

Obraczke powiekszylam, ale zareczynowy juz wchodzi normalnie, wiec pispieszylam sie z powiekszaniem.

Miałyscie juz moze okres po porodzie???

Hejka!!! Oj jak miło Was poczytac :)

Co do wagi po cc to zostało mi 8kg z moich 30 przybranych. Obecnie waze 55kg. Chcialabym z 52. Brzuch jest jeszcze takim flakiem- pewnie wiecie o czym mowie, ale nie cwicze, bo podobno w srodku mam jeszcze wyczuwalne szwy :(

Obraczke powiekszylam, ale zareczynowy juz wchodzi normalnie, wiec pispieszylam sie z powiekszaniem.

Miałyscie juz moze okres po porodzie???
To szybko Ci zleciały kilogramy , nic tylko sie cieszyć ;) karmisz piersią ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, że nie miałam jak złapać telefonu bo nagrałabym Wam co mój Młody dziś wytwarzał :)
Podałam mu cyca z ciekawości czy jeszcze się zainteresuje (od jakiegoś czasu jesteśmy już wyłącznie na mm). Młody łapał nawet nie na sekundę, odsuwał głowkę, patrzył na mnie i śmiech. Łapał znowu, już mu się oczka śmiały raz pociągnał, odchylał i śmiech. Normalnie wyglądało jakby jaja sobie ze mnie robił.
A póki co oczywiscie nie śpimy.

Ja musze sie synkiem pochwalic, bo po raz pierwszy przespal 8 godzin jednym ciagiem :) Była kapiel wczesnie, jedzonko, duzo krzyku, bo był przemeczony, ale o 21 zasnal przy cycu i tak sobie spal do 5. O polnocy go tylko wzielam i nie budzac dalam butle.
Obudzil sie z pelna pielucha i pustym brzuszkiem, ale w dobrym humorze i sobie cycka.
Dzis sprobujemy powtorzyc ten wyczyn :)

Ja musze sie synkiem pochwalic, bo po raz pierwszy przespal 8 godzin jednym ciagiem :) Była kapiel wczesnie, jedzonko, duzo krzyku, bo był przemeczony, ale o 21 zasnal przy cycu i tak sobie spal do 5. O polnocy go tylko wzielam i nie budzac dalam butle.
Obudzil sie z pelna pielucha i pustym brzuszkiem, ale w dobrym humorze i sobie cycka.
Dzis sprobujemy powtorzyc ten wyczyn :)
Super! Tylko ja bym butli przez sen nie dawala. Jak sie nie wybudza to bym nie karmila. Ale jak iwazasz oczywiscie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super! Tylko ja bym butli przez sen nie dawala. Jak sie nie wybudza to bym nie karmila. Ale jak iwazasz oczywiscie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego bys nie karmiła?
Była to pora na jedzenie, bo jakies 3.5h od poprzedniego posiłku. Drugi raz tak karmiłam nie budzac (czy raczej nie rozbudzajac) i mi spał w okolicach tej swojej ulubionej pory miedzy polnoca a druga.
Wydaje się, że sposób działa, ale może pakuję się w jakaś pułapke, o której nie wiem :p

Teraz się bawimy :)

reklama
Do góry