reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lizzy_ zawsze możesz iść i zobaczyć jak się bedziesz czuć po ćwiczeniach :) Ja na prawdę myślę, że rowerek albo stepper czy coś tego typu powinno być ok, byle brzucha nie obciążać.

Aga30+
było odrobaczenie i szczepienie, ale nie wiem dokładnie na co. Mąż zawsze zabierał kota na szczepienia [emoji14]

Dałam rade jakoś, ale żałowałam, że nie mam samochodu. Frajde miał każdy poza biednym kotem [emoji14] Pomiałkiwał całą drogę. Ludzie na ulicy zagadywali do wózka. Jedna babunia myślała, że ja tak na spacery chodzę z dzieckiem i kotem - wyjaśniłam, że do weterynarza idziemy :rofl2:

Tak się zapakowałam:

Zobacz załącznik 771976

Mały nie śpi od 2 i będę zabawiać do 8-9 mam nadzieje :)
Hehe Dzielna dziewczyna z Ciebie[emoji38] Ja to bym sie stresowała czy mi kot nie ucieka[emoji1]

reklama
Hejka!!! Oj jak miło Was poczytac :)

Co do wagi po cc to zostało mi 8kg z moich 30 przybranych. Obecnie waze 55kg. Chcialabym z 52. Brzuch jest jeszcze takim flakiem- pewnie wiecie o czym mowie, ale nie cwicze, bo podobno w srodku mam jeszcze wyczuwalne szwy :(

Obraczke powiekszylam, ale zareczynowy juz wchodzi normalnie, wiec pispieszylam sie z powiekszaniem.

Miałyscie juz moze okres po porodzie???

Hejka!!! Oj jak miło Was poczytac :)

Co do wagi po cc to zostało mi 8kg z moich 30 przybranych. Obecnie waze 55kg. Chcialabym z 52. Brzuch jest jeszcze takim flakiem- pewnie wiecie o czym mowie, ale nie cwicze, bo podobno w srodku mam jeszcze wyczuwalne szwy :(

Obraczke powiekszylam, ale zareczynowy juz wchodzi normalnie, wiec pispieszylam sie z powiekszaniem.

Miałyscie juz moze okres po porodzie???
To szybko Ci zleciały kilogramy , nic tylko sie cieszyć ;) karmisz piersią ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, że nie miałam jak złapać telefonu bo nagrałabym Wam co mój Młody dziś wytwarzał :)
Podałam mu cyca z ciekawości czy jeszcze się zainteresuje (od jakiegoś czasu jesteśmy już wyłącznie na mm). Młody łapał nawet nie na sekundę, odsuwał głowkę, patrzył na mnie i śmiech. Łapał znowu, już mu się oczka śmiały raz pociągnał, odchylał i śmiech. Normalnie wyglądało jakby jaja sobie ze mnie robił.
A póki co oczywiscie nie śpimy.

Ja musze sie synkiem pochwalic, bo po raz pierwszy przespal 8 godzin jednym ciagiem :) Była kapiel wczesnie, jedzonko, duzo krzyku, bo był przemeczony, ale o 21 zasnal przy cycu i tak sobie spal do 5. O polnocy go tylko wzielam i nie budzac dalam butle.
Obudzil sie z pelna pielucha i pustym brzuszkiem, ale w dobrym humorze i sobie cycka.
Dzis sprobujemy powtorzyc ten wyczyn :)

Ja musze sie synkiem pochwalic, bo po raz pierwszy przespal 8 godzin jednym ciagiem :) Była kapiel wczesnie, jedzonko, duzo krzyku, bo był przemeczony, ale o 21 zasnal przy cycu i tak sobie spal do 5. O polnocy go tylko wzielam i nie budzac dalam butle.
Obudzil sie z pelna pielucha i pustym brzuszkiem, ale w dobrym humorze i sobie cycka.
Dzis sprobujemy powtorzyc ten wyczyn :)
Super! Tylko ja bym butli przez sen nie dawala. Jak sie nie wybudza to bym nie karmila. Ale jak iwazasz oczywiscie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super! Tylko ja bym butli przez sen nie dawala. Jak sie nie wybudza to bym nie karmila. Ale jak iwazasz oczywiscie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego bys nie karmiła?
Była to pora na jedzenie, bo jakies 3.5h od poprzedniego posiłku. Drugi raz tak karmiłam nie budzac (czy raczej nie rozbudzajac) i mi spał w okolicach tej swojej ulubionej pory miedzy polnoca a druga.
Wydaje się, że sposób działa, ale może pakuję się w jakaś pułapke, o której nie wiem :p

Teraz się bawimy :)

reklama
Do góry