reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Moja to w dzien prawie nie spi, a w nicy max 4n wiec nie jestes sama

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Do nieśpiących dzieci w dzien moja też sie zalicza a w nocy czasami prześpi ciurkiem 7 godzin a czasami co godzinę sie budzi. Teraz ja lulam w kołysce i co chwilę ma w pół otwarte oczy i czuwa czy spełniam swój obowiązek [emoji57] potrafi tak przez cały czas (czyt. dzień)czuwać przy mnie i sprawdzać czy jestem i udawać że śpi.

Racja ;) moj jeden jedyny raz przespal 5,5 ,godziny to sprawdzalam czy oddycha :p
a to ja mam to samo:) mało tego jak widzę że oddycha to doczepię się, że jakoś nierówno:p

Dziewczyny poczytajcie o szczepionkach bo jesteśmy dorosłe więc powinnyśmy być świadome.. Jesteśmy JEDYNYM krajem wysokorozwiniętym z taką ilością szczepień obowiązkowych a podobno jeszcze chcą ich dołożyć. Ilością tą pokrywamy się z krajami biednymi i z niska higieną.. Sądzicie, że Polacy są tak chorowici czy że nasi politycy tak mocna są "wspierani" przez koncerny farmaceutyczne.. Odpowiedzcie sobie zgodnie z przeczuciem..

Hej
Przepraszam że tak rzadko zagladam ale my cały czas wczasujemy na wsi i mało z neta korzystam bo słabo chodzi. Staram się tylko czytać na bieżąco wieczorami.
My jeszcze nie byliśmy na szczepieniu, mamy iść 13 września ale przełoże chyba na koniec września. W sumie czym później tym lepiej. U nas szczepią 6w1, 5 w 1 nie ma w przychodni, a tymi refundowanymi nie chcę szczepić. Wcześniej też szczepilam Małą 6 w 1 i nawet nie gorączkowała, mam nadzieję że Mały też bezproblemowo to przejdzie.
Poza tym my dalej ba cycu. OLI grzeczniutki, śpi, cycoli i tak w kółko. W nocy śpimy razem cyc do buzi i dalej śpimy. Je 3-4 razy w nocy, waży 5650g i pięknie się uśmiecha.

Co do linii na brzuchu to ja ją mam dalej, i do tego wielki cellulit. Kupiłam dziś krem na uporczywy cellulit i będę smarować od jutra dwa razy dziennie.
Kg mi przestały spadać :-( co mnie niezmiernie martwi, bo czuję się grubo i źle.
To tak w wielkim skrócie co u nas.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, ja po poprzedniej ciąży też miałam mega cellulit, smarowałam się uparcie i regularnie dwa razy dziennie przez pół roku i w miarę się go pozbyłam.

Do góry