reklama
nieufna
Fanka BB :)
Po co szczepic na rota? Szkoda dziecka.
Link do: Dr Jerzy Jaśkowski: Ogłupianie Polaków trwa - Rotawirusy. - Polish Club Online
Link do: Dr Jerzy Jaśkowski: Ogłupianie Polaków trwa - Rotawirusy. - Polish Club Online
Ostatnia edycja:
aleksandra1
Ja szczepię tylko 5 w1 bo czytałam że jest najdłużej i najwięcej badań było niż 6w1. A na resztę uważam że nie ma sensu..
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
madziolina_p
Ja na rota syna nie szczepilam i teraz tez nie szczepie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga30+
Do nieśpiących dzieci w dzien moja też sie zalicza a w nocy czasami prześpi ciurkiem 7 godzin a czasami co godzinę sie budzi. Teraz ja lulam w kołysce i co chwilę ma w pół otwarte oczy i czuwa czy spełniam swój obowiązek [emoji57] potrafi tak przez cały czas (czyt. dzień)czuwać przy mnie i sprawdzać czy jestem i udawać że śpi.Moja to w dzien prawie nie spi, a w nicy max 4n wiec nie jestes sama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Racja moj jeden jedyny raz przespal 5,5 ,godziny to sprawdzalam czy oddychato się nazywa być szczęściarzem
a to ja mam to samo mało tego jak widzę że oddycha to doczepię się, że jakoś nierównoRacja moj jeden jedyny raz przespal 5,5 ,godziny to sprawdzalam czy oddycha
Dziewczyny poczytajcie o szczepionkach bo jesteśmy dorosłe więc powinnyśmy być świadome.. Jesteśmy JEDYNYM krajem wysokorozwiniętym z taką ilością szczepień obowiązkowych a podobno jeszcze chcą ich dołożyć. Ilością tą pokrywamy się z krajami biednymi i z niska higieną.. Sądzicie, że Polacy są tak chorowici czy że nasi politycy tak mocna są "wspierani" przez koncerny farmaceutyczne.. Odpowiedzcie sobie zgodnie z przeczuciem..
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Przepraszam że tak rzadko zagladam ale my cały czas wczasujemy na wsi i mało z neta korzystam bo słabo chodzi. Staram się tylko czytać na bieżąco wieczorami.
My jeszcze nie byliśmy na szczepieniu, mamy iść 13 września ale przełoże chyba na koniec września. W sumie czym później tym lepiej. U nas szczepią 6w1, 5 w 1 nie ma w przychodni, a tymi refundowanymi nie chcę szczepić. Wcześniej też szczepilam Małą 6 w 1 i nawet nie gorączkowała, mam nadzieję że Mały też bezproblemowo to przejdzie.
Poza tym my dalej ba cycu. OLI grzeczniutki, śpi, cycoli i tak w kółko. W nocy śpimy razem cyc do buzi i dalej śpimy. Je 3-4 razy w nocy, waży 5650g i pięknie się uśmiecha.
Co do linii na brzuchu to ja ją mam dalej, i do tego wielki cellulit. Kupiłam dziś krem na uporczywy cellulit i będę smarować od jutra dwa razy dziennie.
Kg mi przestały spadać :-( co mnie niezmiernie martwi, bo czuję się grubo i źle.
To tak w wielkim skrócie co u nas.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Przepraszam że tak rzadko zagladam ale my cały czas wczasujemy na wsi i mało z neta korzystam bo słabo chodzi. Staram się tylko czytać na bieżąco wieczorami.
My jeszcze nie byliśmy na szczepieniu, mamy iść 13 września ale przełoże chyba na koniec września. W sumie czym później tym lepiej. U nas szczepią 6w1, 5 w 1 nie ma w przychodni, a tymi refundowanymi nie chcę szczepić. Wcześniej też szczepilam Małą 6 w 1 i nawet nie gorączkowała, mam nadzieję że Mały też bezproblemowo to przejdzie.
Poza tym my dalej ba cycu. OLI grzeczniutki, śpi, cycoli i tak w kółko. W nocy śpimy razem cyc do buzi i dalej śpimy. Je 3-4 razy w nocy, waży 5650g i pięknie się uśmiecha.
Co do linii na brzuchu to ja ją mam dalej, i do tego wielki cellulit. Kupiłam dziś krem na uporczywy cellulit i będę smarować od jutra dwa razy dziennie.
Kg mi przestały spadać :-( co mnie niezmiernie martwi, bo czuję się grubo i źle.
To tak w wielkim skrócie co u nas.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aga, ja po poprzedniej ciąży też miałam mega cellulit, smarowałam się uparcie i regularnie dwa razy dziennie przez pół roku i w miarę się go pozbyłam.