Madziolina przystawiam go do piersi tez, ale głownie karmie ściągniętym, z piersi rano i w nocy, czasem w dzien tez sie zdarzy ale nie często. A mm zdarza mi sie dać przed wieczornym spaniem bo po jedno lepiej śpi a po 2 troche brakuje mojego
Julita ja na wspomaganie laktacji kupiłam herbatkę lactosan ale nie widzę zeby dawała super efekty
Lepszy efekt chyba po wygazowanym karmi miałam ale zauważyłam ze młody sie pózniej skręcał wiec zrezygnowałam
Kamejka to rozłóż na ręcznik np pieluchę tetrę jeszcze inprzynsjmniej ręcznik nie ucierpi [emoji6]
Fazerkamm tylko ja nie widzę problemu w wyjściu na piwko raz na jakiś czas bo jaknajbardziej to rozumiem, myśle ze tez bede wychodzić czasem jak przestane karmić
Ale nie podoba mi sie wyjście na dyskotekę, powrót rano i to teraz kiedy młody ma dopiero 2 tygodnie. Ja poświęcam sie cała ciąże i teraz dokąd bede karmić to on mógłby choć teraz odpuścić wyjście, jeszcze ostro wybiera sie sam na wesele tego kolegi [emoji15]
Wczoraj miałam takiego dola ze szkoda gadać, wkoncu M zajął sie młodym a ja poszłam spac, ale miałam ochote zrobić sobie drinka, zapalić papierosa i poryczeć w samotności...
M troche zachowuje sie jakbym ja była "lewa" i nie umiała zajmować sie dzieckiem, nawet w nocy jak kolega dzwonił zeby był juz w pracy to on do niego ze musi najpierw uśpić młodego a on pyta czemu nie ja to on mu na to ze ja to zle robię... Moze to żarty ale on tak cały czas i nie wiem jak długo to zniosę [emoji53]
Jak go nie ma to jakoś swietnie dajemy sobie radę w domu sami
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app