Lizzy_
Fanka BB :)
My też już mamy body kupione, ale na meczyk dla nas za wcześnie.wybierałam się na mecz kupiliśmy karnet ale niestety pogoda nam nie pozwoliła mąż nawet małej specjalne body kupił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też już mamy body kupione, ale na meczyk dla nas za wcześnie.wybierałam się na mecz kupiliśmy karnet ale niestety pogoda nam nie pozwoliła mąż nawet małej specjalne body kupił
Dziewczyny karmiące piersią... ile maluch był u Was przy cycu mając ok. 2 tygodnie żeby się najadł? Ja mam bardzo mało pokarmu, dokarmiam mm. Nie wiem czy jest możliwe, że kiedykolwiek Mały się naje tylko z cycka próbujemy jak możemy, walczę mimo niechęci syna-z butli mu leci łatwiej, ale ciężko nam idzie
A ja dzis porownalam butelki lovi i avent, z aventu normalnie ciurkiem lecialo i jakby sie powietrze bokiem dostawalo, moze,stad te ulewanie i zloszczenie? Jutro mam zamiar kupic butle dr. Browns, podobno najlepsza na kolki iulewanie bo ladnie odsysa powietrze. A dzis podam mu z lovi i zobaczyny co bedzie, bo non stop mi ostatnio ulewa, laczywie je i ewidentnie lapie powietrze. A wy jakie macie butle? Jestem zla na avent, dziwota ze maly az sie dlawil