Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kurde ale jak taki wiatr wieje to tez bez czapy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadacie normalnie czy macie jakas diete by spadly kg? Co jadacie na śniadania bo z tym mam najwiekszy problem.
Czy Wasze maluchy też krztuszą się podczas karmienia? Moja je łapczywie i to chyba dlatego...
Hejka :-) nasze wywoływanie porodu skończyło się cc.
Zosia od 13.35 jest już z nami 3550g 55cm, ja leżę na pozabiegowej, wieczorem maja mi ją przywieźć. Napiszę więcej jak trochę ochlone:-)
Witam po długiej nieobecności, przepraszam że Was tu tak zaniedbałam ale niestety ciągną mi się problemy zdrowotne, okazało się że mam oprócz rozejścia i zakażenia razy po cc wewnętrzne zakażenie połogowe także niestety nie jest zbyt ciekawie.
W tej chwili biorę szósty antybiotyk i mam wrażenie że to się nigdy nie skończy.
Ostatnio musiałam zostać dwie doby w szpitalu...koszmar.
Na szczęscie synuś jest bardzo kochany, niestety musiałam odstawić go od piersi ze względu na ten ogrom leków i w tej chwili jesteśmy na bebilonie pepti bo źle tolerował zwykłe mleko, no i zrobiła mu się mała przepuklina pępkowa, pozatym dobiera ładnie i jest cudny.
Powiedzcie mi kochane gdzie można wrzucić i jak fotkę no i obejżeć wasze skarby.
Pozdrawiam serdecznie.
Boshe i jak Ty dawalas rade? Ja karmie narazie z lewej i z prawej sciagam laktatorem bo jest poraniona i ja lecze. Mala je z lewej a jak nie naje sie to daje potem butle z moim mlekiem i odrazu widac ze lepiej spi, ale poprostu wiecej pewnie z tej butli zje. Ale jak narazie tez mam opcje ze karmienie mnie meczy i wcale nie jestem mega zadowolona, pewnie orzez ten bol...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Zauwazylam ze moj nie lubi spacerkow. Wkurza go.czapka,denerwuje sie bo mu goraco i na te upaly szybkie spacerki sa
Kurde ale jak taki wiatr wieje to tez bez czapy?
No własnie dziewczyny, nie nakładacie czapki? Jak ostatnio tez jeden raz nie ubrałam ale tak trochę się boję. Chociaz w szpitalu całą dobę okno było na szerokosc otwarte a dzieci przeciez dopiero co urodzone.
Przechodziłam to samo z Szymkiem i wiedziałam, że po miesiącu bèdzie dobrze dlatego się niepoddałam. Ale faktycznie początki karmienia są straszne za to później jest super. Dla mnie to bardzo ważne wspólne chwile.Boshe i jak Ty dawalas rade? Ja karmie narazie z lewej i z prawej sciagam laktatorem bo jest poraniona i ja lecze. Mala je z lewej a jak nie naje sie to daje potem butle z moim mlekiem i odrazu widac ze lepiej spi, ale poprostu wiecej pewnie z tej butli zje. Ale jak narazie tez mam opcje ze karmienie mnie meczy i wcale nie jestem mega zadowolona, pewnie orzez ten bol...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom