Gwiazda_237
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem czy tak masz ale mi jak w miedzyczasie mleko się zrobi i spływa to jakby mi te kanaliki ogniem czyścili.
Fazerkamm ja miałam taki sam ból przy pierwszych pociagnieciach, płakałam z bólu. Ale teraz jest juz lepiej, boli jeszcze trochę ale dużo , dużo mniej.
A ja się pochwale dziś w szpitalu na kontroli młody ważył 3750
Dla mam wcześniaków macie refundowane szczepionki na pneumokoki i rotawirusy również tyczy się to mam których dzieci urodziły się z wagą poniżej 2500 g.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami sie krztusi, u mojego to efekt ze za szybko leci mu z cyca o nie nadaza polukac.Hej dziewczyny.
A u nas raz tak, raz tak wczoraj np. cały dzień niespokojny, pół godziny snu i płacz. Nie wiem czy to z gorąca czy z latających tam i spowrotem samolotów na śdm... A dziś już dużo spokojniej.
Pytałam położną, czy wodę na mleko trzeba gotować tyle, ile napisane jest na opakowaniu, to odpowiedziała, że zagotowana woda kranowa w zupełności wystarczy Więc przygotowujemy sobie zapas i tak działamy.
Trochę też się staram karmić piersią albo odciągać. Używam nakładek na brodawki i powiem Wam, że coś tam działają, choć moja ma w ogóle problem ze złapaniem - nie zamyka po prostu buzi, jakby wiedziała, że to nie butelka A czasem (chyba jak ma dobry humor) sobie wisi na tych kapturkach z pół godziny. Mam nadzieję, że się jeszcze trochę rozkręcimy.
Czy Wasze maluchy też krztuszą się podczas karmienia? Moja je łapczywie i to chyba dlatego...
A tu fajny artykuł o karmieniu butelką - dla części z Was pewnie już znany temat, ale dla początkujących myślę, że przydatny Link do: Najlepsze pozycje do karmienia butelką - Mamy z Canpolu radzą - Canpol