reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
to pewnie taka bardziej wodnista wydzielina po tym czopie,ja tak mam od rana właśnie,n najpierw ten czop a raczej jego część a teraz czuję jak mi coś leci wodnistego z takimi cząstkami jakby dalej tego czopu,nic poza tym,ruchy czuję ok.nie wiem sama,zobacze jeszcze najwyżej pojadę na ip żeby sprawdzić:-)U nas to jednak nie wody, rozwarcia dalej brak , wiec leżymy i nic niewiadomo co dalej
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Powodzenia!
LuckyJuly2016
Gutka powodzenia!
Ja tez w szpitalu od rana
Leze pod kroplówka juz prawie 2,5h i ledwo jakieś skurcze czuje
To juz moje 2 podejście w tym tygodniu
Mam nadzieje ze juz dzis bedzie po wszystkim [emoji29]
Bo w pewnym momencie byłam załamana, położyli mnie na patologi i myślałam ze tak tam bede leżeć ale na szczęście wzięli na porodówkę po godzinie
Ojojoj uparciuszek Moj Kochany niech sie bierze do wyjscia bo mama nie chce byc krojona [emoji29]
Ja tez w szpitalu od rana
Leze pod kroplówka juz prawie 2,5h i ledwo jakieś skurcze czuje
To juz moje 2 podejście w tym tygodniu
Mam nadzieje ze juz dzis bedzie po wszystkim [emoji29]
Bo w pewnym momencie byłam załamana, położyli mnie na patologi i myślałam ze tak tam bede leżeć ale na szczęście wzięli na porodówkę po godzinie
Ojojoj uparciuszek Moj Kochany niech sie bierze do wyjscia bo mama nie chce byc krojona [emoji29]
Powodzenia dla rodzących!!!! :*
Dzięki za rady Kochane.
Byliśmy 3 raz u lekarza....zmiana mleka na bebilon HA + i przystawianie do cyca.
Needi- łącze się...mój pojechał dziś na chwilę do pracy a mała dostala szału, nie chciała cyca, krzyczała przeraźliwie, zasnęła na 20min i na nowo krzyk. Zaczęłam płakać. Dokarmiliśmy ją i poszła spać, ale jak pomyślę, że za chwile powtórka to mam ciary.
Nie karmiłam piersią i mała dziś została przystawiona, fakt pila cos tam ale później zasypiała i robiła dzikie sceny. Dziś usłyszeliśmy, że ma niedowagę. Nie dziwie się jak ona co zje to ma takie ataki, bo ją boli :/ a lekarze nic nie mogą pomóc. Zmiana mleka, przystawianie do cyca itp.
Sama nie wiem jak mój dzień ma wyglądać, skoro cyc jest na zawołanie a ona krzyczy co 20min + bóle brzucha....
jestem załamana i ciekawa ile to jeszcze potrwa
Dzięki za rady Kochane.
Byliśmy 3 raz u lekarza....zmiana mleka na bebilon HA + i przystawianie do cyca.
Needi- łącze się...mój pojechał dziś na chwilę do pracy a mała dostala szału, nie chciała cyca, krzyczała przeraźliwie, zasnęła na 20min i na nowo krzyk. Zaczęłam płakać. Dokarmiliśmy ją i poszła spać, ale jak pomyślę, że za chwile powtórka to mam ciary.
Nie karmiłam piersią i mała dziś została przystawiona, fakt pila cos tam ale później zasypiała i robiła dzikie sceny. Dziś usłyszeliśmy, że ma niedowagę. Nie dziwie się jak ona co zje to ma takie ataki, bo ją boli :/ a lekarze nic nie mogą pomóc. Zmiana mleka, przystawianie do cyca itp.
Sama nie wiem jak mój dzień ma wyglądać, skoro cyc jest na zawołanie a ona krzyczy co 20min + bóle brzucha....
Ja chodziłam praktycznie odrazu ale gorzej z siadaniem.Urodziłam w środę a we wtorek siadałam.Dziewczyny po porodzie sn. Kiedy zaczelyscie w miare normalnie funkcjonowac? Mnie tak szwy ciagna jak dluzej pochodzę ze masakra z lozka wstaje jak kaleka
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie tragedia z chodzenien i staniem. Strasznie mnie ciagna szwy i mam je podobno.wewnątrz wiec raczej nikt mi ich wcześniej nie sciagnieJa chodziłam praktycznie odrazu ale gorzej z siadaniem.Urodziłam w środę a we wtorek siadałam.
reklama
Needi
No ja już to niestety przerabiałam i minimum jeszcze do trzeciego miesiąca. A karmienie na zawołanie robi z nas niewolnice, ale dla dziecka to też ukojenie ten cyc. Widzę jak Maja mimo bólu chce cycać. Ale też czasem nie mam siły.Powodzenia dla rodzących!!!! :*
Dzięki za rady Kochane.
Ja masuje w taki sposób że kładę ją po spaniu na brzuszku i lekko ściskam boki brzuszka od paszek i tak jade w stronę pupki. Nauczyła mnie teściowa przy Martynce i u mnie zawsze są bąki a po jakimś czasie kupa.