reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Flammie
lillylove i gutka - powodzenia!!
U nas też się chyba zdarzają kolki, albo problem z gazami w brzuszku. Nie umiem rozpoznać..
Mały je dość łapczywie i jest niecierpliwy, więc łapie chyba tego powietrza sporo. Jak nie zdążę go odbić to ulewa
Nie zawsze, ale zadarza się, że po jedzeniu nie może zasnąć tylko pręży się, napina cały czerwoniutki, podkórcza nóżki, no i wybucha płaczem. Kupkę wtedy zdarza mu się zrobić dość spektakularnie - głośno! Kupki nie są twarde, więc to chyba nie zatwardzenie.
Czy to wam na kolkę wygląda?
Wczoraj nie wiedziałam jak masować, więc tylko nosiłam na rękach i pocieszałam. Jakby dziś go złapało to muszę masażu spróbować.
U nas bajeczna pogoda, więc będą spacery
Jejku, mały ma już dwa tygodnie.. ale zleciało!!
U nas też się chyba zdarzają kolki, albo problem z gazami w brzuszku. Nie umiem rozpoznać..
Mały je dość łapczywie i jest niecierpliwy, więc łapie chyba tego powietrza sporo. Jak nie zdążę go odbić to ulewa
Nie zawsze, ale zadarza się, że po jedzeniu nie może zasnąć tylko pręży się, napina cały czerwoniutki, podkórcza nóżki, no i wybucha płaczem. Kupkę wtedy zdarza mu się zrobić dość spektakularnie - głośno! Kupki nie są twarde, więc to chyba nie zatwardzenie.
Czy to wam na kolkę wygląda?
Wczoraj nie wiedziałam jak masować, więc tylko nosiłam na rękach i pocieszałam. Jakby dziś go złapało to muszę masażu spróbować.
U nas bajeczna pogoda, więc będą spacery
Jejku, mały ma już dwa tygodnie.. ale zleciało!!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Widze ze duzo z nas ma podobne problemy tez sie zastanawian nad tym bebilon na zaparcia i kolki. Bebiko mial w szpitalu i bylo to samo
Asia28BK
Witajcie!
Gutka kciuki,napisz potem co wyszło w tym teście;-)
Lilylove,Ruda91 powodzenia obyście już niedługo miały dzieciaczki;-)
Mnie odszedł rano cały albo duża część tego czopa,aaaaaaaaa może wkońcu coś się ruszy;-) pozatym żadnych innych objawów więc czekam spokojnie;-)
a ile tak ilościowo go miałyście?u mnie tak połowa opuszki małego palca,ale nie jakieś super zbite tylko taka galaretka podbarwiona krwią?to chyba czop no bo co innego?
Gutka kciuki,napisz potem co wyszło w tym teście;-)
Lilylove,Ruda91 powodzenia obyście już niedługo miały dzieciaczki;-)
Mnie odszedł rano cały albo duża część tego czopa,aaaaaaaaa może wkońcu coś się ruszy;-) pozatym żadnych innych objawów więc czekam spokojnie;-)
a ile tak ilościowo go miałyście?u mnie tak połowa opuszki małego palca,ale nie jakieś super zbite tylko taka galaretka podbarwiona krwią?to chyba czop no bo co innego?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny po porodzie sn. Kiedy zaczelyscie w miare normalnie funkcjonowac? Mnie tak szwy ciagna jak dluzej pochodzę ze masakra z lozka wstaje jak kaleka
madziolina_p
Asia przy pierwszym to ki czop wyjal lekarz juz jak na porodowke przyjechalam ze skurczami i bylo go sporo, na pewno wiecej niz pol opuszka [emoji2] ale to zawsze cos
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
Nir rozpakowanym życzę szybkiego porodu
Dziewczyny na kolki polecam położyć na brzuszek i masować plecki Albo masuje brzuszek pomaga
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny na kolki polecam położyć na brzuszek i masować plecki Albo masuje brzuszek pomaga
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama