reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja sobie ją chyba odgniotłam bo chyba na niej za mocno leżałam, bo nie boli od nadmiaru pokarmu ani jak młody ssie tylko ogólnie goli jakby byłą stłuczona
Lizzy_
Fanka BB :)
Nie urodziłam. Leżymy i czekamy. Jak coś się wydarzy to dam znać. Nie mam sił pisać. Szpital jest okropny i męczę się. W 3 noce spałam 9-10 godzin w sumieciekawe czy Lizzy już urodziła
Needi
Mai ropieje oczko od dwóch dni. Wyczytałam że to dość powszechne. Przemywam solą fizjologiczną i masuje kanalik łzowy. W szpitalu tak miała przez dwa dni ale znikło, a teraz wróciło i jakby więcej... trochę się martwię.
Po jakim czasie iść do lekarza, jak nie przejdzie? Po tygodniu? Miała któraś tak?
Po jakim czasie iść do lekarza, jak nie przejdzie? Po tygodniu? Miała któraś tak?
Miśkowi też łzawi jedno oko. Przemywam solą i swoim mlekiem. Moja położna mówi, że to normalne i nie musi od razu oznaczać zatkanego kanalika. Mojej koleżanki synkowi udrażniali kanalik dopiero jak skończył 2 mscMai ropieje oczko od dwóch dni. Wyczytałam że to dość powszechne. Przemywam solą fizjologiczną i masuje kanalik łzowy. W szpitalu tak miała przez dwa dni ale znikło, a teraz wróciło i jakby więcej... trochę się martwię.
Lizzy_
Mam wieczorami regularnych trochę, ale ustają po 2-3 godzinach. W ciągu dnia kilka mocnych i tyleLizzy ciągle masz skurcze?
julita1212
Mojej Mai ropiało, dostawała kropelki które w sumie średnio pomagały a okulista kazała duży nacisk kłaśc na masaże kanalika tylko tak dokładnie według shematu i koniecznie przemywać solą fizjologiczną tylko raz danym gazikiem, w odpowiednim kierunku.Mai ropieje oczko od dwóch dni. Wyczytałam że to dość powszechne. Przemywam solą fizjologiczną i masuje kanalik łzowy. W szpitalu tak miała przez dwa dni ale znikło, a teraz wróciło i jakby więcej... trochę się martwię.
I pomogło.
aleksandra1
reklama
julita1212
oby sie rozkręciło......Mam wieczorami regularnych trochę, ale ustają po 2-3 godzinach. W ciągu dnia kilka mocnych i tyle