reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja miałam dziwną noc. Bóle jak na okres i skurcze. Już myślałam, że coś się rozwinie, ale zasnelam. Dalej mnie tak trochę boli, ale nie rozkręca się. Ech!

Żadna dziś nie urodziła? [emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie :(
I dziś jestem taka oklapła z sił, że dramat. Budziłam się co godzinę, a myślałam, że będę dość dobrze spała, bo chłodno. A dziś jeszcze mnie stawy bolą.

A które dziewczyny są po terminie (oprócz mnie) albo mają termin na dziś?

Jestem dzis troche podlamana. Maly.siedzial mi przy piersi 4 godziny pod rzad a i tak byl tak glodny ze zjadł butle, widocznie sobie nie pojada a lekarz do mnie żebym karmila piersia bo butelka to krokod tego zeby w ogole jadl piers. Głupia nie jesten i probuje ale dziecko glodne jest i placze a ten z teksten jakbym byla wygodna matka. Ile w ogóle mm je taki maluszek?
Julka u mnie podobna sytuacja była nie mialam wogole nawału męczyłam się 2 tyg z dzieckiem przy cycu zeby po dwóch tygodniach usłyszeć że dziecko nie wróciło do swojej wagi ze płacze cały czas bo głodne i zaczęłam dokarmiać i tak już 4 tydzień sie zaczął z butelką a przy cycu dwa razy jest bo płacze przy nim

Ja termin na jutro ale cos słabo to widze [emoji853] w czwartek mam mieć masaż szyjki.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No trudno dziewczyny. Walcze dalej z obolalymo sutkami i brakiem pokarmu ale dokarmiam go. Trudno. Nie bede dziecka glodzic. I jest moim największym szczęściem :) dziewczyny to jest niemozliwe ze az tak mozna kochac a moj maz to normAlnie sir wzrusza, kazda polozna go zaczepia ze on taki zapatrzony jak malo kto. Caly porod przeplakal. I bez cyca tez bedziemy szczesliwi :)

reklama
Cześć
Ja tez po terminie, 3 dni
Szanse ma jeszcze dzis i jutro jak nie to szpital tak jak pisałam
A w nocy szalał w brzuchu i spac nie dawał
Chyba szykuje mi sie na świat niezły uparciuch i łobuz [emoji848]
Ale juz kocham go nad życie, oby szybko i szcześliwie sie urodził
Pózniej boje sie pierwszych dni i tygodni jak sobie poradzimy sami
Przepraszam ze ja tylko o sobie ale im bliżej poniedziałku tym bardziej ogarniają mnie leki i smutek, chyba muszę sie wypłakać i wziasc w garść!
M tez przezywa bardzo ale stara sie nie pokazywać, ja tez, ale to straszne emocje

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry