Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nooo rozszalaly sie kobiety, a tu jeszcze lipca nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co nam położna mówiła przysługuje l4 dla męża i po cc (2tygodnie) i po sn (tydzień). Mam zapisane, że wystawia szpital lub lekarz prowadzący. Ale jak dobrze pamiętam, to mówiła, że trzeba się o to upomnieć, a liczy się to od dnia wypisu ze szpitala, taka jakby opieka.Kamejka, jak się załatwia to zwolnienie lekarskie dla męża po cc??
Ale czemu cc???Fazerkam, a w tej kroplówce to oxy?? Fajnie, że piszesz z nami
Mendoza, tak, ja chyba mam nerwicę. Nie jest stwierdzona, ale uczucie guli w gardle przed ciążą miałam często. Przechlapane :/
Kamejka, jak się załatwia to zwolnienie lekarskie dla męża po cc?? Od jakiego lekarza? Najlepsze te siateczkowe, zwłaszcza w taki upał, a one mają delikatną gumeczkę i nie będą uciskały rany.
Witaj Domisia!!!
Nieufna, bo się rozkręca. Mnie przy badaniu z Nikośkiem też krew się pojawiła i śluz i już się poród rozkręcał więc mnie już nie wypuścili, bo musieli mi robić szybko cc.