Lila
Fanka BB :)
Julka, w środę miałam i w czwartek. Dziś nie, jutro chyba podjadę na oddział, bo pielęgniarka mówiła, że możemy sobie podjechać. Położna uważa, że nie trzeba, że wszystko jest w porządku, że do czwartku do wizytę mogę spokojnie poczekać. Na wizycie opowiem lekarzowi co i jak i mam nadzieję, że da mi skierowanie na ktg, pojadę też w następnym tygodniu do ordynatora szpitala z nadzieją na skierowanie już na cc. O ile nie będzie po drodze się nic złego działo. Ruchy czuję. A Ty co ile? I też mam nadzieję, że nie będzie problemu...
Jodełko, dobrze, że na usg ok
Nieufna, Iwona - gratuluję świetnych osiągnięć pociech Mój też świadectwo z paskiem, tylko dziwiła co niektórych 4 z muzyki No cóż
Kkasiulka, u nas było szybko na boisku, potem jeszcze szybciej w klasie, na szczęście!! Współczuję!
U nas ktg w przychodni można, gdzie ma się gin., ale to on musi skierować, powiem mu o moich przygodach, mam nadzieję, że da.
Jodełko, dobrze, że na usg ok
Nieufna, Iwona - gratuluję świetnych osiągnięć pociech Mój też świadectwo z paskiem, tylko dziwiła co niektórych 4 z muzyki No cóż
Kkasiulka, u nas było szybko na boisku, potem jeszcze szybciej w klasie, na szczęście!! Współczuję!
U nas ktg w przychodni można, gdzie ma się gin., ale to on musi skierować, powiem mu o moich przygodach, mam nadzieję, że da.