reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Jeeeee tez mam luzy w....[emoji14]reszte napisze w odpowiednim watku :)

Neddi czytając Twoj opis siebie to tak jakbys opisywala mnie z tymi nogami, kostkami itp z tym ze mnie w tym momencie juz latwiej przeskoczyc niz obejsc.. na wadze jakies plus 22 a ja mam 157 :D

Aga śliczna kruszyna [emoji813]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem czy to przez temperatury, ale ja zakładam tylko japonki. Mam tak wielkie stopy, że w baleriny nie wcisnę. Bolą mnie, mimo, że moczę w zimnej wodzie. I plecy. Masakra.

Na pocieszenie zajadam sobie milkę z orzechami i rodzynkami. A co...

Spac nie mogę [emoji53]
Moj chrapie a ja sie ułożyć nie mogę
Needi uwielbiam Cie czytać! [emoji106]
Wogole to was wszystkie bardzo lubie choć w realu sie nie znamy
Chyba mam skurcze ale nie wiem czy to nie z nerwów...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A ja dzis do mcdonaldsa zawitalam bo stwierdziłam a co tam, pózniej mogę mieć długi post [emoji28]
A przez 3 tygodnie przytyłam 300gram
Juz chyba przestałam przybierać, wychodzi na to ze większość poszła w młodego

Spac nie mogę [emoji53]
Moj chrapie a ja sie ułożyć nie mogę
Needi uwielbiam Cie czytać! [emoji106]
Wogole to was wszystkie bardzo lubie choć w realu sie nie znamy
Chyba mam skurcze ale nie wiem czy to nie z nerwów...

My jeszcze się nie położylismy ale zaraz M powie że idziemy spać i za chwilę będzie chrapal w mnie tak gorąco że znowu nocka nie przespana będzie...także podobnie będę się meczyc!

Ojej mi tez jest tak masakrycznie goraco i nie moge zasnac. Z jednej strony chcialabym miec juz porod za soba a z drugiej in blizej do terminu tym narastaja we mnie wieksze leki jak ja sobie poradze z dzidzia i ze nic juz nie bedzie takie samo :O

U mnie też duszno. Mąż zasnął przed tv, mi za duszno na spanie. Koszmar jakiś. A to początek upałów. Jak tak dalej pójdzid to obawiam.się czy stopy wrócą do swoich rozmiarów :(

reklama
Lizzy ja mam od ponad tygodnia stopy tak spuchniete ze mieszcze ske tylko w podomowe japonki takie gumowe i w nich teraz tez po dworzu chodze bo wszystkie wyjściowe skorzane mnie cisna, a bez sensu kupowac cos nowego..

Lucky ja jak za dlugo jestem w pozycji pół leżącej to tez mnie kosc ogonowa boli, na bokach jak leze to mnie biodra bola ;) jak tu sobie w leb nie strzelić?

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry